Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur. Garip buluyorum bazi seyleri.

Bu Emerson Royal denen adam Kaan Ayhan'ın gamsızı... Aralarında doğru dürüst bir fark yok, azıcık daha atlet/çabuk olabilir ama az yani... Pozisyon alması, konsantrasyonu falan da Kaan'ın gerisindedir. Tekniği ve oyun görüşü falan bile geride olabilir, ne de olsa Kaan orta saha oynayabilen bir adam. Gidip yine takımı yükseltmeyecek, sadece mevcutla üç aşağı beş yukarı anca eşdeğer bir çapsız herif buldular, onu alacaklar ve muhtemelen yine maksimum 5-10 maç içinde Kaan oynamaya başlayacak.

Avrupa Ligi hedefliyoruz diyorsan takımın en zayıf bölgesine eldeki mevcuttan BARİZ ÇOK DAHA İYİ birini bulacaksın. Bula bula Emerson Royal buluyorsan öyle büyük konuşmayacaksın.
Menejerler bunu önerdi napalım

O degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur.
Kiralık vermiyordur Rennes. Emerson kiralık diyorlar, bana hala mantıksız geliyor hamle.

O degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur. Garip buluyorum bazi seyleri.
Menajer talks gibi sanırım bu noktadan sonra.

Emerson gelirse stoper transferi iptal olur bence

Hucum’a da transfer gerekiyor

Ve sallai de avrupa listesine yazilacak

Bu arada dörtlü oynarken sıklıkla Kaan üzerinden oyun kuruyoruz farkındaysanız. Sanchez'e fazla oyun kurdurtmuyor rakipler, solda Jakobs da pek kuramıyor. Sağ beke de oyun görüşü, tekniği, pas kalitesi zayıf birini koyun hepten geriden oyun kuramayalım... Cidden yanlış adamlara para harcamaya devam ediyoruz.

Burnley'deyken bir savunma yapıyordu evlerden uzak valla.Rakip kanat oyuncularına refakat etmek için oynuyordu sanki

Burnley'deyken bir savunma yapıyordu evlerden uzak valla.Rakip kanat oyuncularına refakat etmek için oynuyordu sanki
Burnley'deki gecici 6 aylik macerasi bir kistas olmamali. Ona bakarsan Yunus'ta 1 sene oynayip geri gonderildi. Assignon'un fiziksel kumasi bizim oynadigimiz oyuna uyuyor, bize ucup giden biri lazim zaten o mevki icin.

Emersonu konya macinda ilk 11de görelim bi zahmet. Hadi yönetim!

real madrid milan 1-3'lük maçın full linki yok mu izleyek emersonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt