Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Skriniar tarafı tamam oyuncuyla her konuda anlaşıldı PSG'de tamam dedi burada tek engel var kiralık kontenjanı denen bir şey var."

Haluk Yürekli: "Ndour PSG'ye geri dönüyor onu başka yere satacak ya da kadroda tutacak Skriniar'da bu organizasyonu bekliyor."

Endur dönecekmiş

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson kendisi mi ayrılmak istiyor? Niye uzatıp kiralamak istiyoruz onu anlamadım Skriniar falan geleceğine Nelsson kalsın işte ne gerek var ki

Haluk Yürekli: "Kontenjan boşalırsa bugün, yarın boşalırsa yarın Skriniar İstanbul'a gelir."

Asensio en son 2022 de adam gibi top oynamış bir adam. Üstelik buna rağmen sakatlanıyor. Bahsi geçen adamlardan asensio ya gelmek biz kimseyi alamadık bari bunu alalım transferi yapmak demek.
%80 ihtimalle Asensio Galatasaray da başarılı olamayacaktır. Doymuşluk desen var, sakatlık desen var, uzun süredir 11 oyuncusu olmama desen var. Ayrıca ne ön alanda pres yapar, ne adam kovalar. Bunları yapmazken 20li yaşlarının başındaki gibi seri ve çevik de degil. Göz göre göre böyle bir transfer yapmak gerçekten korkunç. Jelertin gelip kaan'ın oynadığı gibi bu arkadaş gelirse mertens oynar. Kalan dönemde 10 maçtan fazla oynamaz ayrıca asist-gol toplamı da 10 u bulmaz.
Hiç yapamıyorsan bir tane noname avrupanın iyi bir ikinci liginde ya da dogu avrupada istatistik yapmış adam al onu tutma ihtimali daha fazla.
Emerson da takımda kazma yok gibi kazma açığımızı giderecek, dünyanın en kazma brezilyalısı muhtemelen.

Gercekten yapmasınlar transfer sonra bir de bu adamları nasıl gönderecegiz diye ugrasacagız
Hocam adam ayağından sakatlanmış, diğer sakatlığında (kas sakatlığı) 28 gün kaçırmış, 11 oyuncusu olamıyor dediğin takım PSG, 95 verdikleri Muani’yi kiralık veriyorlar, kadro dışı Icardi sende efsane oldu. Adam bizde zaten muhtemelen üçlü sistemde santrafor gibi oynayacak, yani dediklerini okurken acaba James Rodriguez’den falan mı bahsediyorsun diye düşündüm, biraz pesimistik bir yorum Asensio seviyesinde 28 yaşında bir oyuncu için. Bizim için kesinlikle büyük bir hamle olur.

Emerson konusunda futbolu takip eden herkes aynı noktada buluşacaktır, ilgilenilmesi daha çok düşündürücü ve umut kırıcı bir durum.

ndurun durumu, kolo muaniye ilgilendiriyor

Burhan haberlerini artık forumda görmememiz olumlu bir gelişme

yasaklandı mı yoksa

Haluk Yürekli: "Skriniar tarafı tamam oyuncuyla her konuda anlaşıldı PSG'de tamam dedi burada tek engel var kiralık kontenjanı denen bir şey var."

çok kral 1 adam.

Sanchez ile birlikte müthiş dengeli bi hat oluşur.

ve çirkef bi oyuncu olması da benim için büyük bi artı.

hasret duyulan stoper profili. Çakal :asd:

Çok acilmiş gibi gittik stoper aldık şaka gibi ya. Yapmayın abi siz transfer filan. Okan ve yönetimin transfer planlamasının hiç bir kısmına katılmıyorum ve kınıyorum yanılıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt