Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmed transferi gerçekleşsin. olumlu bakıyorum
yerlilerde iyi gittik son yıllarda
kerem, barış, apo, kaan
bir süredir yerli hamlesi yapmıyorduk. iyi katkı aldığımız yerli zincirine yeni bir halka olacağına inanıyorum.

Bu da Ahmed‘in Dortmund U19 da oynayan kuzeni.

Skor katkisina bakin yuh

Beğenirim ama umarım oraya bir yabancı oyuncu alınır yine.
Oguzun 6m ettiği piyasada bedava ahmedin o paraya gelmesi.Yarim sezon oynayan boş herif bile o para ederken Ahmed genç yaşta milli takımda oynuyordu baya potansiyelli oyuncuydu olmamıştı ama sonunda potansiyeli yansıtmaya başlamıştı.

ahmed transferi gerçekleşsin. olumlu bakıyorum
yerlilerde iyi gittik son yıllarda
kerem, barış, apo, kaan
bir süredir yerli hamlesi yapmıyorduk. iyi katkı aldığımız yerli zincirine yeni bir halka olacağına inanıyorum.
İlkay Gündoğan
Zeki Çelik
Ozan Kabak

gibi Galatasaraylı topçuları da yazın takıma katmamız gerekiyor. Koç'un emrinden çıkmayan takımlar Galatasaray'a asla topçu vermiyor.

Hocam 35milyon euro acayip para satıp kutucuyu oraya koy olmazsa yunusu oraya kaydır 1 yerden eksiliyorsan diğer yerleri güçlendir uygun maliyetle.Klübün parası yok aslında limitimiz cok ama para yok yani.20milyonluk oyuncuda hep bonuslu taksitliydi teklif.
Renkdaş bu takım şampiyonluk yarışında ve uefayı hedefliyor şuan. Büyük takım olduğumuzu unutmayalım. Daha bu kutucu da gelip jendini gs de kanıtlamalı önce sonra ilk 11 olur barış ve yunus gibi. Akbaba alanyada çılgın atıyordu tutmadı bizde mesela. Büyük takımda herkes tutunamaz, bir eşiği geçmesi lazım geldikten sonra

Bence bonservis olarak yüksek bir rakam. Evet gol ve asist sayısı olarak iyi seviyede ama Yusuf'u bonservis ile verip kafa kafaya takası ya da 1-2 milyon ekstra vererek daha uygun olurdu.

TR içinden yapıldığı için muhtemelen baya uzun vadeye yayılmıştır.

Şutları herkesin dilinde zaten ama akan oyunda ne seviyede, net bir şekilde izleyip yorum yapabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt