Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhenin ve kanatların 1. yedeği ahmed olmalı

bats mümkünse 90+8de zaman geçirmek için girsin sadece

Ya abi yıllık 3,5m muydu kaçtı tonla para verdiğimiz, bilmiyorum kaç yıl kontrat bağladığımız adamı hemen bu kadar ıskartaya çıkarmayın. Ben de memnun değilim şu ana kadar ama olur yani performanslar düşer, yükselir. Çöp olmadığını geçen sezondan gördük. Bu aralar Osimhen'den bile tam ona layık oranda verim alamıyoruz, demek ki atletik hareketli fizikli stoper kavramını Icardi'den sonra henüz adapte edemedik oyunumuza. Onun da etkisi var. Biraz olsun şans vermek, sabretmek lazım yatırım yapılan oyunculara. Ben zamanla toparlayacağını düşünüyorum. Osimhen transferi muhtemelen onun moralini bozdu, ondan sonra toparlayamadı. Gerçi Icardi de sezonu kapattı ama işte bir kere düşünce toparlaması bazen vakit alır.

FB'den GS'ye geçmek mental olarak da kolay değil. Sonuçta adamların hocasından oyuncusuna neler dediğini görüyorsun, kim bilir geçen sezon neler neler doldurmuşlardı kafasına, ne kadar o söylenenlerin saçmalık olduğunu muhtemelen artık öğrenmiş olsa da, şimdi karşı cephenin parçası ve üstelik böyle yan rolde kıyıda köşede bir rolde olmak tuhaf geliyordur.

Bats ı yollasınlar net 2. bir forvet alsınlar. Kutucu + 2. forvet yeterli olur ilersi için. Net bir de kanat alınsın bence
Kutucu 12.adam olarak hücumdakileri yedekler. Mertens,yunus, barıştan kötü oynayanın formasını kapar. 3-4-2-1 için mertens yanına deve dişi gibi bir transfer lazım, gardi transferi

bu arada ahmet kutucu ilk 11 oynamalı

Hücuma adam alınacaksa eğer, kanat lazım bize. Ama harbi kanat yani, skor yapacak cinsten.
Zaten hem kanat hem 10 oynayan türden oyuncuyu o yüzden arıyorlar bence. Kutucu hücumdaki rotasyonu genişletmek için ekstra transfer olmalı

Son düzenleme:
Yusuf ile Ahmet'i neden kafa kafaya takas etsinler ki?
Arada 5-6 yaş farkı var, Yusuf her ne kadar bizde potansiyelini gösteremese de Barcelona görmüş bir oyuncu. Biz 6 milyon euro'ya transfer ettik. Aynı bölge oyuncuları, geliştirip benzer ücretlere satabilirler.

Ahmed'in sonraki satıştan payına %20-30 koyup, Yusuf+2 milyona verme ihtimali olabilir. Tabi yıllık ücreti çok fazla değil ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt