Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay City ile hala sahaya çıkıyor ve iyi de oynuyor. Oranın nefessiz temposunda hala top oynayan adam senin takımında da rahatça oynar. Bize İlkay'ın temposundan önce oyun aklı lazım zaten.

Gündoğan ve Can, seneye gelmeleri halinde yerli statüsünde sayılacaklar. Bizim sıkıntımız Avrupa'ya verilecek olan listede yurt içinde yetişmiş oyuncu sayımızın düşük olması.

İlkay City ile hala sahaya çıkıyor ve iyi de oynuyor. Oranın nefessiz temposunda hala top oynayan adam senin takımında da rahatça oynar. Bize İlkay'ın temposundan önce oyun aklı lazım zaten.
buna katılmakla beraber bu iş olursa umarım buraya salıp kariyer bitirme olarak bakmaz - o konuda ufak endişem var yalan değil.(muhtemelen bitirir burda kariyerinide tabii demek istediğim anlaşılmıştır muhtemelen - mental olarak yaklaşımı kastediyorum)

yoksa ligin %80inde çilingir gibi maç açsın zaten yeterli.

tabii bir de ne kadar maaş / maliyet olayı var. abzürt bir şey olmaması lazım.

Son düzenleme:
Emerson Royal transferinde bugün iki tekliften hangisinin kabul edilebileceğini anlamak belirleyici olacak. Emerson Royal’ın, Milan’dan en kötü kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. (@DiMarzio

ROK : "Başarı olduğu için üzeri örtülüyor, Galatasaray'da epey boşa giden para var. Sonra bugün yediğin hurmalar yarın gelir.. olmasın"

Demin yazdığımın üstüne üstadın bunu söylediğini gördüm az önce. Aklın yolu 1

Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay Mertens gibi çabuk bir oyuncu da değil. Alıyorsan über oyun kurma ve pas yeteneği için alacaksın. Okan’ın oyun anlayışına uyduğunu bende düşünmüyorum. İlkay’ı regista 6 olarak kullanırsın anca.

Totenham donemi kanat bek oynadi bi donem, fena degildi orada üstat. Belki bu yuzden isteniyordur

Bence kalas bi adam fakat elde bek yok. Opsiyon zorunlu degilse denenmesinde bi sakinca yok ama zorunluysa kalsin istemez. 10-15lik adam degil
Ben oyuncuyu biliyorum zaten düzenli epl izleyicisiyim millet ezbere gömüyor defansif olarak iyi hücumda skor yapamıyor diye eleştiriyor milan taraftarı, epl de oynamadığı yer kalmadı sağ açık sol bek bile oynadı, savunma oyuncularına devre arası bencede asla bonservis verilmemeli

Emerson'a bizden baska hangi kulup teklifte bulunmus?

Bakın ben gayet sakin bir insanım ama bizin yedek kulübesinde faydayı geçtim her oynadığı maçta bize zararı olan kerem demirbay var orta saha alternatifi olarak ve sıfır hız berkan var torpilli hamzayi falan saymıyorum. Bunlar varken ilkayi istememek nasıl bir akıl tutulmasıdır.Hic bilmiyorsan aç son ipsich city maçını ilkayi izle

Bakın ben gayet sakin bir insanım ama bizin yedek kulübesinde faydayı geçtim her oynadığı maçta bize zararı olan kerem demirbay var orta saha alternatifi olarak ve sıfır hız berkan var torpilli hamzayi falan saymıyorum. Bunlar varken ilkayi istememek nasıl bir akıl tutulmasıdır.Hic bilmiyorsan aç son ipsich city maçını ilkayi izle
demirbaydan kötü olur diyenler görmüştüm :D

Yusuf Demir cok potansyelli. Sadece cok maca ihtiyaci var. Arada 5 dakikalik oyuna almakla bisey olmaz bu cocuktan. Her mac 90 dak oynuyacagi takim olmali
Yusuf demire 7 24 şans versen ondan birsey olmaz.Gecen sene İsviçre alt takımına gitti süre bulamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt