Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay gelecekse devre arası gelsin. City için verebilecegi bir şey yok. Seneye mertensin ikamesi olarak gelirse, mevcut oyun sisteminde asla mertens katkısı veremez. İlkayin artıları olduğu kadar mertense göre eksileride var

Yarın kap şov gelir mi. Önce bb sonra kutucu
B için Florya suyu iş birliği lansmanında başkanımız hastaneden taburcu olup aramıza katılınca gerekli açıklamayı yapacak gibi diye konuştu Yelkencioğlu. Sürekli BB'den çıkıldı gerekli açıklama hafta içinde yapılacak diye haberler de var ama şu an 900- 1 milyar Tl arası bir borç kalmış olması lazım sermaye artışı ile birlikte tabi Leo'daki satılan dairelerden para alındıysa iş başka ama çıkılmış olsa Kap bildirimi muhakkak olmalı.

Gecen sezon alt ligde de iyiydi kutucu. Oyuncunun kendisiyle ilgili bi sorun yok rotasyon icin iyi, fakat burada aşırı ovulmesi garip. Barıştan falan iyi degil ve o bonservis fazla.
Barış'tan iyi kanat oyuncusu 30-40 milyon euro'dan başlar.

İlkay Mesut v2 olur
Mesut 30 yaşında kafaca futbolu bırakmıştı İlkay 32'sinde CL aldı. İlkay gibi bir oyun aklına hücumda ihtiyaç var. Yunus ve Barış çok yetenekli oyuncular olsa da kriz anlarında nasıl panik olduklarını gördük Hatay maçında. Öyle anlarda oyunu demleyen İlkay, Mertens ve Icardi gibi 0 nabız oyunculardır.

Beğenmediğimiz Ziyech bile o umursamaz tavrıyla kaç tane maçta çekti vurdu köşeye kopardı maçları. Böyle detaylarla geldi o 102 puan.

Mesut 30 yaşında kafaca futbolu bırakmıştı İlkay 32'sinde CL aldı. İlkay gibi bir oyun aklına hücumda ihtiyaç var. Yunus ve Barış çok yetenekli oyuncular olsa da kriz anlarında nasıl panik olduklarını gördük Hatay maçında. Öyle anlarda oyunu demleyen İlkay, Mertens ve Icardi gibi 0 nabız oyunculardır.

Beğenmediğimiz Ziyech bile o umursamaz tavrıyla kaç tane maçta çekti vurdu köşeye kopardı maçları. Böyle detaylarla geldi o 102 puan.
Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay mı yürüyecek yapmayın beyler .

Havadan en az 20 milyon euro maaş ödüyoruz. Kulübün altına dinamit koydular haberiniz yok

@Suat Kara

Agabey tam olarak aynı pozisyon olmasalarda Ahmed Kutucu-Deniz Ündav kıyaslamasını nasıl buluyorsun? Özellikle fiziksel anlamda ve şutör özellikleri çok fazla benzemiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt