- 23 Temmuz 2011
- 75.714
- 51.199
- 4.843
Kolpadir keronun maas soylentisi yawSanki gerçek maaşları açıklıyorlar mı? Çoğu oyuncu bizim bildiğimizden fazla alıyor. Demirbay bile 2.5-3 alıyor diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpadir keronun maas soylentisi yawSanki gerçek maaşları açıklıyorlar mı? Çoğu oyuncu bizim bildiğimizden fazla alıyor. Demirbay bile 2.5-3 alıyor diyorlar.
şu an az işim var. müsait zamanda yazacağım.
yusuf gider insallah kiralik. Biraz parlatip aldigimiz paraya satmak lazim
Alakası yok. Mesut arsenalde salmistti zatenİlkay Mesut v2 olur
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay da salmış zatenAlakası yok. Mesut arsenalde salmistti zaten
City salmişİlkay da salmış zaten
Ziyech de öyle diyorlar. H. Yürekli Zaha’ya 23m sözleşme verildi dedi. Yıllık 8m yapar. Tete’nin sözleşmesinden neler çıktı. Bunları gören Yunus 3m istiyor diyorlar. Sadece Sallai ve Jelert’e 4m maaş ödeniyor, bildiğimiz kadarıyla.Kolpadir keronun maas soylentisi yaw
B için Florya suyu iş birliği lansmanında başkanımız hastaneden taburcu olup aramıza katılınca gerekli açıklamayı yapacak gibi diye konuştu Yelkencioğlu. Sürekli BB'den çıkıldı gerekli açıklama hafta içinde yapılacak diye haberler de var ama şu an 900- 1 milyar Tl arası bir borç kalmış olması lazım sermaye artışı ile birlikte tabi Leo'daki satılan dairelerden para alındıysa iş başka ama çıkılmış olsa Kap bildirimi muhakkak olmalı.Yarın kap şov gelir mi. Önce bb sonra kutucu
Barış'tan iyi kanat oyuncusu 30-40 milyon euro'dan başlar.Gecen sezon alt ligde de iyiydi kutucu. Oyuncunun kendisiyle ilgili bi sorun yok rotasyon icin iyi, fakat burada aşırı ovulmesi garip. Barıştan falan iyi degil ve o bonservis fazla.
İlkay dan verim alabilmek için süpürücü 6 numaran olması lazım maalesef yok.City salmiş
Erdogan yesilyurt yusufun yaninda neymar falan kaliyorYusuf Demir 2 seneye sivasspora gider max
Mesut 30 yaşında kafaca futbolu bırakmıştı İlkay 32'sinde CL aldı. İlkay gibi bir oyun aklına hücumda ihtiyaç var. Yunus ve Barış çok yetenekli oyuncular olsa da kriz anlarında nasıl panik olduklarını gördük Hatay maçında. Öyle anlarda oyunu demleyen İlkay, Mertens ve Icardi gibi 0 nabız oyunculardır.İlkay Mesut v2 olur
Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.Mesut 30 yaşında kafaca futbolu bırakmıştı İlkay 32'sinde CL aldı. İlkay gibi bir oyun aklına hücumda ihtiyaç var. Yunus ve Barış çok yetenekli oyuncular olsa da kriz anlarında nasıl panik olduklarını gördük Hatay maçında. Öyle anlarda oyunu demleyen İlkay, Mertens ve Icardi gibi 0 nabız oyunculardır.
Beğenmediğimiz Ziyech bile o umursamaz tavrıyla kaç tane maçta çekti vurdu köşeye kopardı maçları. Böyle detaylarla geldi o 102 puan.
İlkay mı yürüyecek yapmayın beyler .Şuanki kadroya göre konuşuyorum İlkay dan verim alabilecek bir kadro yapısı yok. Ben İlkay ın gelip buraya savaşacağını düşünmüyorum. Yaşı da müsait değil. Mertens yerine olursa olabilir ama yaşlandı artık o pozisyon için yaşı ciddi problem. Gelcek yürücek sahada.