Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın ben gayet sakin bir insanım ama bizin yedek kulübesinde faydayı geçtim her oynadığı maçta bize zararı olan kerem demirbay var orta saha alternatifi olarak ve sıfır hız berkan var torpilli hamzayi falan saymıyorum. Bunlar varken ilkayi istememek nasıl bir akıl tutulmasıdır.Hic bilmiyorsan aç son ipsich city maçını ilkayi izle
Hamza gitti rts

bir kaç ay önce buraya sponsorlardan para tahsilatında sıkıntıların olduğu yönünde duyumlarım olduğunu yazmıştım. Dün Haluk’larda söyledi ama transfer gündemi yoğunluğundan arada kaynamış. forma sponsorumuzun ciddi bir borcu bulunuyormuş

Ne güzel iş anasını satayım :) ben de senelik 10 milyon vereceğim diyip kendi firmamın reklamını yaptırayım ama para ödemeyim 🫣

bu arada bu yabancı haberleri iyide - biz hangi yabancı(lar) dan çıktık /çıkıyoruz net şekilde acaba

biri Ziyech umuyorumda - diğeri? Yusuf ?
Nelsson, Ziyech, Yusuf bir ihtimal duruma İcardi sözleşme yada Bats olabilir 4 yabancı transferi olursa. Nelsson'da sözleşme 1 yıl yenilenerek satın alma opsiyonlu- kiralık, Ziyech- Arabistan'dan bir takımla görüşüyormuş anlaşmaya olabilirmiş 1-2 milyon civarı ile fesih, Yusuf- yurt içi kiralık Kutucu transferinde de olabilir mesela diye konuşuluyor.

bir kaç ay önce buraya sponsorlardan para tahsilatında sıkıntıların olduğu yönünde duyumlarım olduğunu yazmıştım. Dün Haluk’larda söyledi ama transfer gündemi yoğunluğundan arada kaynamış. forma sponsorumuzun ciddi bir borcu bulunuyormuş

Ne güzel iş anasını satayım :) ben de senelik 10 milyon vereceğim diyip kendi firmamın reklamını yaptırayım ama para ödemeyim 🫣
Bizim forma sponsoru sixtin borcu varsa o Eyüpsporun sahibinin şirketi sanırım

Sixt mi?

ben ilkay için mertensi kezmezdim

e yedek kalabilecek bir maaş da almaz nasıl olacak o iş

tabi yok demem de soru işaretleri mevcut

Nelsson, Ziyech, Yusuf bir ihtimal duruma İcardi sözleşme yada Bats olabilir 4 yabancı transferi olursa. Nelsson'da sözleşme 1 yıl yenilenerek satın alma opsiyonlu- kiralık, Ziyech- Arabistan'dan bir takımla görüşüyormuş anlaşmaya olabilirmiş 1-2 milyon civarı ile fesih, Yusuf- yurt içi kiralık Kutucu transferinde de olabilir mesela diye konuşuluyor.
Bats ile ilgili vardı bir şey dünkü tivit tsunamisinde - reddettik teklif diye

derhal onun maaş bütçesinden çıkmak lazım aslında bu perfomanstayken.

nelsson gitsin istemiyorum ama oynamıyor - ipler kopuyor gibi maalesef.

ben ilkay için mertensi kezmezdim

e yedek kalabilecek bir maaş da almaz nasıl olacak o iş

tabi yok demem de soru işaretleri mevcut
sezon sonu için , yeni sezon önce diye algılıyorum.

mertens muhtemelen bırakacaktır şeklinde kafamda kuruyorum açıkçası.

City de banko oynayan Ilkay pres yapmayacak da kim yapacak arkadaşlar

muslera
günay

xxx sanchez skriniar jakobs
jelert nelsson metehan apo berkan

sara torriera
demirbay kaan berkan

yunus mertens barış
sallai xxx kutucu

osimhen
batşuayi
yukarıdaki kadrodan da belli olduğu üzere, (örnek olsun diye 4-2-3-1 yazım. 3'lü de oynar bu kadro rahat)

bitti denilen skriniar + kutucu'nun geldiği durumda bile,

** sağ bek
** 8-10 oynayan orta saha

şu iki transferi daha yapmalıyız.

4 yeni transfer + sallai = 5 oyuncu olacak.

3'ünü listeye yaz, 2'sini yazma.

kutucu ve sallai'yi uefa'ya yazmayıp, ligde bol bol süre versek olur bence.

noters.gif

Neyse bu iyi oldu hem de yabancı kadrosu açıldı Yusuf giderse

In:
Kutucu
Skriniar
Bek
8 numara alternatifi

Out :
Zaha
Ziyech
Nelsson
Yusuf Demir
Kerem Demirbay

Emerson Royal transferinde bugün iki tekliften hangisinin kabul edilebileceğini anlamak belirleyici olacak. Emerson Royal’ın, Milan’dan en kötü kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. (@DiMarzio
Fulham bonservisi ile almak istiyormuş oraya gönderirler bence.

Ahmed MT deki forvet yoklugunda klas bir santrafora evrilse keşke kanat manat bunları gecelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt