Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanya 2. liginden almışlar.
Boyle genc cocuklar cok var, LaLiga 2, Ligue 2, Serie B illa birinci ligde olmasina da gerek yok. Hem daha ucuza alabiliyorsun oralardan. Mikautadze mesela daha suanki gibi adi sani duyulmamisken Ligue 2'de dokturuyordu. El Junior Kroupi var mesela gider onu alirdim Ligue 2'de suan oynarken yarin Ligue 1'e ciktiginda iyi oynarsa gecmis olsun daha getiremezsin. Elin adamlari gidip aliyor buralardan.

çok para ama hayırlı olsun en azından ümit karanvari bi topçu alındı, iş görür

Kutucu hayırlı olsun. Akbaba gibi mevkisiz oyuncuları sevmem pek, hoca umarım mevkisini bulmasına yardımcı olur.

Devre arasinda madem istedigimiz oyuncular naz yapiyor veya kulupleri cok yuksek rakamlar cekiyor. Zorlama, bir tane defansa tecrubeli birini getir. Skriniar sezon sonuna kadar idare eder zaten bu saatten sonra maliyeti de umrumda degil.

Bir tane genc bir sag bek bul, bonservisi max 5 milyon euro olacak.
Mikautadze ve Gouiri falan olmuyorsa vazgecelim bunlardan. Gider o bolge icin Eli Junior Kroupi'yi alirim. Guzel bir yatirim transferi.
Bir de orta sahaya Lemina'yi veya baskasini al sonra Ahmet Kutucu'yu da alip kapatalim transferi.

Boyle genc cocuklar cok var, LaLiga 2, Ligue 2, Serie B illa birinci ligde olmasina da gerek yok. Hem daha ucuza alabiliyorsun oralardan. Mikautadze mesela daha suanki gibi adi sani duyulmamisken Ligue 2'de dokturuyordu. El Junior Kroupi var mesela gider onu alirdim Ligue 2'de suan oynarken yarin Ligue 1'e ciktiginda iyi oynarsa gecmis olsun daha getiremezsin. Elin adamlari gidip aliyor buralardan.
Alıyor da tutmayınca sorun etmiyor yada genç oyuncu olduğunun farkında olup gelişmesi performans vermesi için 1-2 sene bekliyor. 7+2 yani 9 milyon vermişler mesela o sağ beke bizim Jelert'ten 2 milyon az. Onlar 6 ay sonra çöp demeyecek fizik olarak güçlendirecek, eksiklerini kapatmasını sağlayacak mesela biz 6 ayda çöp diyoruz. Ben de Mika'ya özellikle 5 milyon maaş istiyorsa bakmam Kroupi'ye yaparım yatırımı ama ilk başlarda kötü oynayabilir mi? Alışana kadar oynayabilir o zaman ona da çöp denecek. Yani bu sadece kulüp özelinde değil genel düşünce yapısında bir problem. Sabır, gelişim beklemek vb. şeyler bizim insanımızda pek olmuyor.

Yanlış zamanda gelen doğru yerlilere Adem Büyük'ü yazarım. Yerli Mertens'di adam. Çok severdim.
bize gelmeden önce çok antipatim vardı adama - maçlarda tabii ki MHY seviyesinde değildi ama o zamanlarda ön plana çkardı hep.

bize geldi - efendi adammış dedim.

hatta o 1 averajla kaçırdığımız(vay yapı vay) şampiyonlukta bize gol atmıştı (bjk hatay 7-0 gibi işlerde olduydu o sezon)

Mesut büyük yetenek ama işine olan saygısı az, İlkay ise mesut kadar saf yetenek değil ama büyük takım oyuncusu. İstemeyeni anlarım ama bu kadar da kötülemeyin. Pep in elinde ne oyuncular var yine ilkayi tercih ediyor.
İlkay beğenmemek değil bu da seneye 35 olcak dude onu da düşünmek lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasinda madem istedigimiz oyuncular naz yapiyor veya kulupleri cok yuksek rakamlar cekiyor. Zorlama, bir tane defansa tecrubeli birini getir. Skriniar sezon sonuna kadar idare eder zaten bu saatten sonra maliyeti de umrumda degil.

Bir tane genc bir sag bek bul, bonservisi max 5 milyon euro olacak.
Mikautadze ve Gouiri falan olmuyorsa vazgecelim bunlardan. Gider o bolge icin Eli Junior Kroupi'yi alirim. Guzel bir yatirim transferi.
Bir de orta sahaya Lemina'yi veya baskasini al sonra Ahmet Kutucu'yu da alip kapatalim transferi.
20 harcamak için kış dönemi uygun değil bence

sene sonu çok daha fazla seçenek olacak. şimdi istediğin adama adam 2 katı çeker haliyle, sağ bek hariç 11e transfer aşırı elzem değil

Alıyor da tutmayınca sorun etmiyor yada genç oyuncu olduğunun farkında olup gelişmesi performans vermesi için 1-2 sene bekliyor. 7+2 yani 9 milyon vermişler mesela o sağ beke bizim Jelert'ten 2 milyon az. Onlar 6 ay sonra çöp demeyecek fizik olarak güçlendirecek, eksiklerini kapatmasını sağlayacak mesela biz 6 ayda çöp diyoruz. Ben de Mika'ya özellikle 5 milyon maaş istiyorsa bakmam Kroupi'ye yaparım yatırımı ama ilk başlarda kötü oynayabilir mi? Alışana kadar oynayabilir o zaman ona da çöp denecek. Yani bu sadece kulüp özelinde değil genel düşünce yapısında bir problem. Sabır, gelişim beklemek vb. şeyler bizim insanımızda pek olmuyor.
mesela jelert - ben tamamen bu mantıkta yaklaşım olması gerektiğini düşünüyorum.

ama nerdeyse hiç süre verilmiyor. bu şekilde bakınca hocada da her maç için "aman diyeyim ben sağlam gideyimde bakarız" hissiyatı var demek.

Defansif yönden nerdeyse sıfır alternatif bakıyor - ofansta ama 1 kişi 3 4 role sokulabiliyor.

garip geliyor bana bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt