Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener yenmeli, hem bizim ilk 8 icin lyonu altimiza almaliyiz hemde fener ilk 24e kalmali ki bizim derbi öncesi maclari olsun avrupadaPsg dost
Lyon tost
ama fenere çakarsa işler değişir
Kesinlikle müthiş oyuncu ve gs li idi,terimin fosillik dönemine denk geldi adamı bile isteye harcadı resmenYanlış zamanda gelen doğru yerlilere Adem Büyük'ü yazarım. Yerli Mertens'di adam. Çok severdim.
Süre veriliyordu ama oyuncuya yüksek baskı olunca oyuncu da bu baskıda yaptıklarını bile yapmamaya başladı. Genç oyuncu sosyal medyaya da bakıyordur öz güveni de kırıldı çocuğun. Genç oyuncu hata yaparak gelişecek gibi bir mantığımız olmadığından kim bilir neler yazılıyor ki Barış'a falan yazılanları görünce artık genç oyuncu neden az yetişiyor anlıyorum.mesela jelert - ben tamamen bu mantıkta yaklaşım olması gerektiğini düşünüyorum.
ama nerdeyse hiç süre verilmiyor. bu şekilde bakınca hocada da her maç için "aman diyeyim ben sağlam gideyimde bakarız" hissiyatı var demek.
Defansif yönden nerdeyse sıfır alternatif bakıyor - ofansta ama 1 kişi 3 4 role sokulabiliyor.
garip geliyor bana bu.
Bugun Fener araya girmezse alacagiz gibi duruyor.Kutucuyu aldık mı şimdi nedir son durum?
"Kargonuz özenle hazırlanıyor. Transfer takip numarası ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır"Kutucuyu aldık mı şimdi nedir son durum?
Bitmiş diyebiliriz Eyüp asbaşkanı canlı yayında %80 bitti dedi. Büyük ihtimal bonus veya satış sonrası pay işlerine kalmış gibi görünüyor. 6 m bonservis konuşuluyor. Alacağımız varmış ona mansuben yapılacak zannediyorum bonservis işi.Kutucuyu aldık mı şimdi nedir son durum?
NkfvasBugun Fener araya girmezse alacagiz gibi duruyor.
Dün gece aldık. Bu gün daha belli değil sanırım. Gerçi Ertan'ın haberi vardı bu günde Eyüp ile tüm her şey tamamlandı oyuncu ile sözleşme görüşmeleri başladı diye.Kutucuyu aldık mı şimdi nedir son durum?
Selamun Aleykum arkadaşlar.Şu keyifle transfer haberlerini okumaktayım ben temsili yav
Tam tersi olacak gibiFener yenmeli, hem bizim ilk 8 icin lyonu altimiza almaliyiz hemde fener ilk 24e kalmali ki bizim derbi öncesi maclari olsun avrupada