Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.828
- 20.983
- 2.233
Bunlar için önemli olan lig. Bilerek elenirler.Ozaman biz 9 febe 24 olsun ekstradan 2 derbi daha yapalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar için önemli olan lig. Bilerek elenirler.Ozaman biz 9 febe 24 olsun ekstradan 2 derbi daha yapalim
vitamin eksikliği - kış sebzelerine ağırlık vermesi lazım.Fenerli arkadaşım mesaj atmış: " noldu adanayi dağıtınca sesiniz kesildi ,gordunmu golculeri "
Demiş
Sabret abiFenerli arkadaşım mesaj atmış: " noldu adanayi dağıtınca sesiniz kesildi ,gordunmu golculeri "
Demiş
iç çamaşır alışverişinde miyizBoxer geldigine göre şimdi bir de atlet lazım takıma @Veli Baltacı
Arif abi baktım da 6 tane sağ bekleri varmış o zamanlar bunların yavBunlarin bir kac sene once ileri geri giden zenci bir beki vardi. Genc bir arkadasti adini unuttum. N'oldu acaba?
Sn Durmaz nasılsınızArif abi baktım da 6 tane sağ bekleri varmış o zamanlar bunların yavAralarında en çok oynayanı şu an Midtyjlland'a gitmiş yav
![]()
sorsan biz yanak okşatıyoruz - başka lafları yok siyasi futbol temasında.bankalar birliginden ciktigimiz an bjk ve fbyi de cikarir devlet
Liboşum öncesinde çıplak olduğumuzu iddia ediyorsun, doğru mu anladım?Boxer geldigine göre şimdi bir de atlet lazım takıma @Veli Baltacı
bankalar birliginden ciktigimiz an bjk ve fbyi de cikarir devlet
Teşekkür ederim Allah'a şükürler olsun iyiyim.Nacim sen nasılsın?Sn Durmaz nasılsınız![]()
Iyiyiz , Ahmet the box için yorum alalim kanks yavTeşekkür ederim Allah'a şükürler olsun iyiyim.Nacim sen nasılsın?