Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.810
- 29.205
- 2.993
Bekleyelim bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens skor katkısı yapsa bile oyun katkısında ön alanda tamamen bağın kopmasına neden oluyor.Rigas maçında, Kasımpaşa maçında Sara vardı ama yine aynı halt oldu. Hocanın oyun anlayışı değişmediği sürece 20 tane Sara koy bir şey değişmeyecek. Takımın 2 dakika top tutayım da oyunun temposunu ayarlayayım, öndeyim ben ona göre oynayayım gibi bir derdi yok. Sahada bulunan 11'i vücudun organları olarak düşün ama beyni olmadan hareket etmeye çalışıyorlar gibi bir izlenim bırakıyor izleyenlere. Rakiplerimizin hocaları da bunu biliyor ki hepsi aynı oyunu oynayıp bize çatır çutur gol atabiliyor, pozisyona girebiliyor.
Td bu günler için var abi. Kriz yönetmek için oyuncuları verimli kullanmak için, az şeyle çok şey çıkarmak için. Okan buruk a yazarım bütün kayıpları. Göz göre göre geldi bu kayıplar.Sorun Mertens - Osimhen bağlantısı yok + Kaan'dan sağ bek olmaz üstüne Demirbay eklenince takımın içinden geçiyorlar en kötü takım gelse yine puan koparacak duruma geliyor.
Çünkü kalemizde kaleci yok.
Haklısın zaten farklı bir şey döndüğüne az çok eminim herkesin gördüğünü hoca görmemesi imkansız yönetime tepkisel bir durum olabilir.Td bu günler için var abi. Kriz yönetmek için oyuncuları verimli kullanmak için, az şeyle çok şey çıkarmak için. Okan buruk a yazarım bütün kayıpları. Göz göre göre geldi bu kayıplar.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 aydır 7 transfer boşa demedik.Artık Avrupa'da ekstradan 2 maç daha yapacağız. Bunları da göz önünde bulundurup derhal doğru transferler yapılmalı.
6 transfer derken millet gülüyordu imkansız diyordu bana göre bugün 7'ye çıktı.1 aydır 7 transfer boşa demedik.

Solbekte yokki , adam topu bile kaldıramıyor , bide bedava gol yedirdi , niye para veriyoruz , yerli boşta bir solbek alsak ne farkı vardı?Mertens skor katkısı yapsa bile oyun katkısında ön alanda tamamen bağın kopmasına neden oluyor.
Kaleci desen yok.
Önde bağlantı yok
Arkada bağlantı yok
Sağ bek yok
Hepsini toplayınca Hatayspor puan kaybıda normal bugünde normal.
Eren Elmalı alınmalıydı onu alamayan yine bir becereksiz yönetim.Solbekte yokki , adam topu bile kaldıramıyor , bide bedava gol yedirdi , niye para veriyoruz , yerli boşta bir solbek alsak ne farkı vardı?
Gökenim bir ortası da adama ulaşsın yok baba yokSolbekte yokki , adam topu bile kaldıramıyor , bide bedava gol yedirdi , niye para veriyoruz , yerli boşta bir solbek alsak ne farkı vardı?
Ben hepsinin sahada tam takır çalıştığı senaryoda da bu puan kayıplarını yaşama ihtimalimizin az olmadığını düşünüyorum bu oyun anlayışıyla. Sezonun belki de en iyi maçlarından birisi olan Tottenham maçında bile takım skor avantajını kullanmak yerine 2-0 gerideymiş gibi bir oyun oynuyordu. Büyük küçük fark etmez, top tutmasını bilmeyen, topun değerini bilmeyen takımlar bu gibi rezillikleri hep yaşar. Sen kendi sahada 2 farkla öndesin, yoğun bir fikstür var, tempo düşürmen, oyunu soğutup maçı bitirmen gerekirken hala haldır huldur akla mantığa sığmayan hareketlerle hücum yapma derdine giriyorsun. 2x2=4 kadar net ve basit bir şey bunun yanlış olduğunu görmek ama hocamız inatla aynı şeye devam ediyor.Mertens skor katkısı yapsa bile oyun katkısında ön alanda tamamen bağın kopmasına neden oluyor.
Kaleci desen yok.
Önde bağlantı yok
Arkada bağlantı yok
Sağ bek yok
Hepsini toplayınca Hatayspor puan kaybıda normal bugünde normal.