Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse 4-5 gol atacak bir sistem bulmalıyız 2'şer gol yiyeceğimiz için 3'de yiyoruz kazanmak için 4-5-6 lazım.muslera’ya her seye ragmen yine forma verecek
iyice büyüyecek bu kaos
bu duygusallığın, idare etmenin, yaranmanın bi faydası yok
Yahu adam geldiğinden beri aynı topu kaldıramıyor, her maç sakarlık yapıyor bu maçta kafasının önündeki topa uzanıp vuramadı gol yedirdi , öyle ezberden sadece kaleciye sallamakla olmuyor, Yunus niye bıraktı futbolu ? Nasılsa 11deki yeri garanti diyemi?Gökenim bir ortası da adama ulaşsın yok baba yok
Hatay maçından önce 2 kişi gelmeliydi. Takım fiziken bitikKadromuzun gerçekten tam devre arasında pili bitti eğer bunu görüp gereken hamleler yapılırsa sezonu en iyi şekilde bitirme şansı sağlanabilir. Ama kadro yeterli masalları ile devam edeceksek işimiz inanılmaz zor.
O zaman City'de Guardiola transfer yapmayıp hoca transfer etsin.Önce hoca transfer edin. Okan hoca moca değil
Milletin bokladığı Eren, Jakobsu top diye oynarEren Elmalı alınmalıydı onu alamayan yine bir becereksiz yönetim.
Bok oynar.Milletin bokladığı Eren, Jakobsu top diye oynar
Guardiola bu sene kötü bir sezon geçiriyor. Ben 3 senedir harika kadrolara rağmen bok gibi futbol izliyorum. Anadolu kulüplerini zorla 1 farkla yenen bir takım görüyorum. Elma Armudu karıştırıyosun. Verdiğin örnekle bu ne alaka. Guardiola dediğin adam bir ekol ürettiO zaman City'de Guardiola transfer yapmayıp hoca transfer etsin.