Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera’ya her seye ragmen yine forma verecek
iyice büyüyecek bu kaos

bu duygusallığın, idare etmenin, yaranmanın bi faydası yok

Sezon başından beri
muslera berbat
Kaan sağ bek değil
Apo aksıyor
Davidson sallamıyor
Jakobs 2 aydır sakat
Torreira berbat
Yedek bir tane iyi oyuncu yok

İleride 4 oyuncu ile osi mertens barış yunus ile 30 maçtır oynuyorsun, illa bir yerde patlayacaksın rehavet maçlarında patlıyorsun.

Sorun kadro mühendisliği sorun transferler. Tam tersine bu kadronun buraya kadar iyi gelmesş mucize biraz da sara etkisi.
Keremin yerine kimse gelmedi yunus eksta oynamasa bjk ile yarışıyordun

Kaan sağ taraftan 1 tane hücum yaptı mı hiç rakip aut çizgisine bastığını gördünüz mü ? :asd:

Torreira mevkisine rekabete gireceği uzun bi 6 kesin alınmalı lamı cimi yok. Berkan demirbay falan hep diyorum kesinlikle oynayacak adamlar değil

Gökenim bir ortası da adama ulaşsın yok baba yok
Yahu adam geldiğinden beri aynı topu kaldıramıyor, her maç sakarlık yapıyor bu maçta kafasının önündeki topa uzanıp vuramadı gol yedirdi , öyle ezberden sadece kaleciye sallamakla olmuyor, Yunus niye bıraktı futbolu ? Nasılsa 11deki yeri garanti diyemi?

Kadromuzun gerçekten tam devre arasında pili bitti eğer bunu görüp gereken hamleler yapılırsa sezonu en iyi şekilde bitirme şansı sağlanabilir. Ama kadro yeterli masalları ile devam edeceksek işimiz inanılmaz zor.
Hatay maçından önce 2 kişi gelmeliydi. Takım fiziken bitik

50 tane transfer yapsak bu hoca varken bu takımdan bir şey olmaz. Takım tamamen bireysel ilerliyor kaos futbolu oynuyoruz. Takım da 1 tane orta açabilen adam yok tamamen ezbere çalışıyorlar mı gram çalışmıyorlar . Hatalarımızdan ders alacak miyiz asla

Günay
Barış-Skriniar-Davinson-Jacobs
Transfer-Sara
Sallai-Transfer-Yunus
Osimhen​

Bu takımın kronik sorunu Icardi'nin yokluğu 22/23 başı hatırlayın ilk 9 hafta 15 xG'den 7 gol filan atmıştık Icardi sonrası direk çatır çatır koymaya başladık.

15 gün önce 3 transfere ihtiyacımız vardı şimdi 6 oldu nasıl yapıcaz ?

IMG_9268.webp

şuna bak yav
14 gol nedir ulan
yazık günah

O zaman City'de Guardiola transfer yapmayıp hoca transfer etsin.
Guardiola bu sene kötü bir sezon geçiriyor. Ben 3 senedir harika kadrolara rağmen bok gibi futbol izliyorum. Anadolu kulüplerini zorla 1 farkla yenen bir takım görüyorum. Elma Armudu karıştırıyosun. Verdiğin örnekle bu ne alaka. Guardiola dediğin adam bir ekol üretti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt