Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.693
- 11.604
- 1.473
Kaleci sağbek ortasaha stoper 10 numara forvet lazım. 2 kanatta yedeğe gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He yollayalım da yerineGüney amerikayi yollamak daha mantıklı değil mi
Kısım kısım kedi fare gibi alay etti adamlar , bizde kenardan demirbayı alıp akıllarını aldıkGol de çevre kontrolü sıfır Jakobs ta. Ayrıca Kiev e oyun aklı olan Yarmolenko yu aldı. Fişi çekmeye yetti. Bitik Yarmolenko koskoca Gs yi elinde oynattı.
Okan Buruk 3 sene 2 Avrupa macerası. Avrupa'da sıfırrrrr. 0....Transfer vs hiç ilgimi çekmiyor şu aşamada. Okan hoca ve takım komple kötü iki üç transferle takım kendine gelmez bu anlayış olduğu sürece. Kısacası işler şimdilik rayından çıkıyor, toparlayamazsak AL gibi ligde gider elden.

] haftaya kalmaz
puan geriye düşeceğizBu sene şampiyon olalım da, sonrası veda etmek iyi olabilir ama o zamanda ligde şampiyon olduğu için şampiyon hoca ile devam olayı olacak. Tek hedef lig oldu ise bizim için kalsın ne diyelim.Okan Buruk 3 sene 2 Avrupa macerası. Avrupa'da sıfırrrrr. 0....
Lig'de de zor bela. Kadroya bak oyuna bak sorun belli.. Sadece şanslıydı. İyi kadroya denk geldi. Başakşehir şampiyon olduğunda tüm büyük takımların bitik olduğu gibi
Daha gecen yazdim. Tottenhamda rezaletti. Tottenhamlilar dalga geciyordu. Aynisini Milanlilar yapiyor. Bu adami kesinlikle almamiz lazim. Tipik bi panik transferi sallai vol2.Milanlilarin yorumlarini okudum Royal ile ilgili, adamlar fena dalga geciyor
Tarihin en kötü beki, bedavaya yollayalim, kendi ellerimle Istanbul‘a tasirim gibi yorumlar var
Ne atak ne defans yapabiliyormus yazilanlara göre
Jelert‘ten kötü olamaz herhalde, bakacagiz artik
Baba Demirbay da bitik. Bu arada Mertens yerine Yusuf oynasa, bu maç daha ne kadar kötü olabilirdi? Yusuf son anda girdi ve ben ışık görüyorum onda net bir şekilde.Kısım kısım kedi fare gibi alay etti adamlar , bizde kenardan demirbayı alıp akıllarını aldık
Ben derhal gönderir iyi bir hoca getirirm. Şampiyonluk gidecek benden demesi. Ben bu filmin sonunu biliyorum. Daha önce de cok şeyleri burda uyardım olmadan önce kimse umursamadı. Hepsi gerçekleşti. Yine maalesef benden demesiBu sene şampiyon olalım da, sonrası veda etmek iyi olabilir ama o zamanda ligde şampiyon olduğu için şampiyon hoca ile devam olayı olacak. Tek hedef lig oldu ise bizim için kalsın ne diyelim.