Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer vs hiç ilgimi çekmiyor şu aşamada. Okan hoca ve takım komple kötü iki üç transferle takım kendine gelmez bu anlayış olduğu sürece. Kısacası işler şimdilik rayından çıkıyor, toparlayamazsak AL gibi ligde gider elden.

Güney amerikayi yollamak daha mantıklı değil mi
He yollayalım da yerine

Jakobs
Jelert
Sallai
Batshuayi

Gibi işe yaramayanları ve alt kalibre konferans ligi seviyesi adamları doldursunlar.

Urfasaray gitmedikçe huzur yok bize.

Derhal erken seçim kararı alınmalı Erden geri dönmeli başkan ya da 2. Başkan olarak.

panik transferi yükleniyor
emerson biter bu gece

işin komigi emerson bugun sahada olsaydı hic pozitif bi degiism olmayacaktı takımda

bombos isler yaw, allah sızı napmasın

yönetiminden teknik ekibine oyuncusuna, herkes ağır satışta şu an

Transfer vs hiç ilgimi çekmiyor şu aşamada. Okan hoca ve takım komple kötü iki üç transferle takım kendine gelmez bu anlayış olduğu sürece. Kısacası işler şimdilik rayından çıkıyor, toparlayamazsak AL gibi ligde gider elden.
Okan Buruk 3 sene 2 Avrupa macerası. Avrupa'da sıfırrrrr. 0....
Lig'de de zor bela. Kadroya bak oyuna bak sorun belli.. Sadece şanslıydı. İyi kadroya denk geldi. Başakşehirle şampiyon olduğunda da tüm büyük takımların bitik olduğu seneydi. Yoksa nah olurdu şampiyon.

Pasta kesmek dışında bir vasfı olmayan adamın transferin başında olduğu bir yönetimden doğru transfer beklemeyin. Adam koca yaz ayında 40 milyon euro harcadı 1 tane doğru transferi var. Osimhen son gün piyangosu olmasa koca bir enkaz olacaktı sezon.

Eksikler net belli önem ve aciliyet açısından önce saranın alternatifi orta saha sonra sağ bek sonra forvet sonra da stoper alınmalı

koç denen yaratığın yapamadığını biz kendi kendimize yaptık, konya maçında en ufak bir sorun olursa [emoji6] haftaya kalmaz puan geriye düşeceğiz

Okan Buruk 3 sene 2 Avrupa macerası. Avrupa'da sıfırrrrr. 0....
Lig'de de zor bela. Kadroya bak oyuna bak sorun belli.. Sadece şanslıydı. İyi kadroya denk geldi. Başakşehir şampiyon olduğunda tüm büyük takımların bitik olduğu gibi
Bu sene şampiyon olalım da, sonrası veda etmek iyi olabilir ama o zamanda ligde şampiyon olduğu için şampiyon hoca ile devam olayı olacak. Tek hedef lig oldu ise bizim için kalsın ne diyelim.

Milanlilarin yorumlarini okudum Royal ile ilgili, adamlar fena dalga geciyor

Tarihin en kötü beki, bedavaya yollayalim, kendi ellerimle Istanbul‘a tasirim gibi yorumlar var

Ne atak ne defans yapabiliyormus yazilanlara göre

Jelert‘ten kötü olamaz herhalde, bakacagiz artik
Daha gecen yazdim. Tottenhamda rezaletti. Tottenhamlilar dalga geciyordu. Aynisini Milanlilar yapiyor. Bu adami kesinlikle almamiz lazim. Tipik bi panik transferi sallai vol2.

Bu sene şampiyon olalım da, sonrası veda etmek iyi olabilir ama o zamanda ligde şampiyon olduğu için şampiyon hoca ile devam olayı olacak. Tek hedef lig oldu ise bizim için kalsın ne diyelim.
Ben derhal gönderir iyi bir hoca getirirm. Şampiyonluk gidecek benden demesi. Ben bu filmin sonunu biliyorum. Daha önce de cok şeyleri burda uyardım olmadan önce kimse umursamadı. Hepsi gerçekleşti. Yine maalesef benden demesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt