Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yandan Okan hoca transferi hak etmiyor diyorum bir yandan pireye kızıp yorganı yakmayalım diyorum. Şampiyon olup 5'i takalım önemli bu. FB'ye şampiyonluk vs vermeyelim, Okan hoca takım yönetim silkelenin ula

Önce afam.akilli bir iki yardimci td bir kondisyoner ondan sonra futbolcu transferi.

Transfer vs hiç ilgimi çekmiyor şu aşamada. Okan hoca ve takım komple kötü iki üç transferle takım kendine gelmez bu anlayış olduğu sürece. Kısacası işler şimdilik rayından çıkıyor, toparlayamazsak AL gibi ligde gider elden.
Transfer yapmazsak kesin gidecek, özellikle sağ bek alınmalı. Yine asistçi kanat oyuncusu alınmalı tadic gibi. Orta saha kesin gelmeli. Öteki türlü barış ve yunus da kendilerini kaybederler

Okan Buruk ilk sezonunda ilk 7-8 hafta Kerem-Yunus kanatları ile oynadı ve tutmayınca Rasicha ya döndü.

Şimdi Barış-Yunus denedi. Bir süre tuttu. Artık olmuyor. Yeni arayışlara girmesi lazım ancak elde Sallai den başka kanat yok.

İcardi yokken Gomis idare etmişti. Elinde daha iyisi var ama takım hepten sorunlu.

emiliano martinez, angel correa nasıl topçu olduğunu bilmiyorum ama ismi geçtiği için wien'deki sangare ve emerson royal yarın inerse moralim anca düzelir

Dünyadan kopmuş bu adam ya

Okan Buruk: "O pozisyonu doğru değerlendirmek lazım. Geriye oynanan pastan sonra ıslık oldu. Orada Muslera'ya olan bir ıslık değildi. O top geriye oynandığı için ıslık çıktı. Muslera'ya yapılan tepki olarak söylememek lazım."

Acil gitmesi gerekenler

Demirbay out
Jelert out
Yusuf out
Bats out
Ziyech out
Muslera maalesef out

Kilit transferler lazım ama bizimkilerin planı bile yok.

Bir takımda 14 yabancı hakkı olup ilk 11 de 5 yerli oluyorsa orada bokluk ortaya çıkıyor.

Bu takım 13. olduğunda da aynı mallığa düştü.

Ama almayın kaliteli yabancı sakın almayın.

Rezil kepaze insanlar
KİME VURUYORUZ TUNAM

SENİNLEYİM ARTIK

HEDEF NERESİ

Baba Demirbay da bitik. Bu arada Mertens yerine Yusuf oynasa, bu maç daha ne kadar kötü olabilirdi? Yusuf son anda girdi ve ben ışık görüyorum onda net bir şekilde.
Şans bulsalar görecezde , her maç 80 dakika aynı grup oynuyor ilk değişiklik martens bats oluyor zaten , iyi yedek varmı yokmu bilemiyoruz ki , antremanlarda hocanın gördüğü bu demekki bizim yedek oyuncumuz yok
Ne demibayı allasen , herif emekli gibi takılıyor tank bile daha hızlı dönüyor

Dün İbrahim Seten Okanla konuştuğunu söyledi
mikanın değeri 20ymiş daha fazla verilmemeliymiş demiş iboya

İşte bu adamın futbolcu bilgisi bu!

Hayatında tek Türkiye maçında izledi beğendi iyi futbolcu olduğunu sanıyor!

Bu adam Erden Timurdan özel istek olarak Miçöyü istemişti!

Sallai geldiğinde beni çok heyecanlandıran bir futbolcu olduğunu söylemişti!

Yazık yazık!

vasatdash olarak kan çekiyor sanırım!

Eyüpspor'un başkanı, hocası GSli olmasaydi Ahmeti alabilir miydiniz beceriksizler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt