Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuların biraz yüzü eskidi Apo, Kaan, Torreira, Muslera, Mertens her hafta oynuyorlar biraz 11'e yenilik lazım yeni yüzler heyecan lazım.

KİME VURUYORUZ TUNAM

SENİNLEYİM ARTIK

HEDEF NERESİ
Atış moduna geçtik gelişine bu akşam jsjs
sniper bone GIF

Eğerki bu takım 4-4-2 oynayacaksan 1. stoperi Nelsondur. Sağbeki de asla ama asla aslaa aslaa Kaan olmamalıdır.

Şans bulsalar görecezde , her maç 80 dakika aynı grup oynuyor ilk değişiklik martens bats oluyor zaten , iyi yedek varmı yokmu bilemiyoruz ki , antremanlarda hocanın gördüğü bu demekki bizim yedek oyuncumuz yok
Ne demibayı allasen , herif emekli gibi takılıyor tank bile daha hızlı dönüyor

Bats da dünyanın en ağır futbolcusu olabilir top ona geldiğinde 2x e alıyorum.

Ayrıca Nelsson kötü Sanchez den ne kadar kötü olabilir?

Yusuf, ziyech, nelson yolla. Arjantin de tatil yapan icardi sözleşmesi dondur bir zahmet , yeter. Sağ bek, stoper, orta saha, hucum oyuncusu al. Ama nerde bu akılda hoca ve yonetim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadro ligi kazanır, Avrupa artık hayal, bu takım Ajax'ı yenemez, yense de sonraki tura çıksa- üst rakibini yenemez.

3 lü mü 4 lü karar verilsin ivedilikle ve transfer yapılsın. 1 transfer yeter.

Eğerki bu takım 4-4-2 oynayacaksan 1. stoperi Nelsondur. Sağbeki de asla ama asla aslaa aslaa Kaan olmamalıdır.
2 farklı öndeyken,ağır savunmacılarla oynarken,defansı os çizgisine çıkartırsan bugün sançez leş olur yarın nelson

Oyuncularla ilgili problem okandan kaynaklı,oyunun olmamasının sebebi de kendisi

Transfer yamadan başka bir halta yaramayacak,yarasaydı 3 sezonda 50 tane adam almaz,aldıysan da hala 15 adama ihtiyaç duymazdın

Bats da dünyanın en ağır futbolcusu olabilir top ona geldiğinde 2x e alıyorum.

Ayrıca Nelsson kötü Sanchez den ne kadar kötü olabilir?
Nelsson nerde kötü, oynamadıki , yedekte duran herkes kötü, Sallai Demirbay şans buluyor sadece , oda yüksek ücret aldığı için heralde , geri kalan herkes kötü

Muslerayıda yuhlattınya Okan helal olsun sana. Yakındır Mertens, Barış, Yunus ta yuhlanır. Aslında ilk yuhlanması gereken yönetim ikincisi Okandır. Bu kadronun dengesiz yetersiz olduğunu cemil cümle biliyorduk. Okancığım sen korumaya devam o yetersiz yöneticileri afferim.

Ha unutmadan söylim bu çapsızların ilk kovacağı adam sen olursun Okan unutmaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt