Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Mertens'in Avrupa'da 90 dakika boyunca çok iyi oynadığı maç sayısını biri yazabilir mi çünkü ben hatırlamıyorum burada oyuncuyu kötülemeye çalışmıyorum.

Geçen sene net şampiyon yapmıştır ama zorluk ve fiziksel olarak güçlü maçlarda caspera dönüşüyor koşu gücü yoksa rakip sahaya yerleşemiyorsak direk 1 kişi eksik kalıyoruz.

Hocanın nelssonla arasında bence kişisel birseyler oldu 8jk maçı filan hikayde

Eğer avrupada ilk 8 dışında kalırsak iki eleme maçının ortasında fener derbisi var. Avrupa rüyasını başka bir bahara ertelemek lazım maalesef.

Muslera konusunda Okan hoca yipranmasina sebep oluyor. Muslera sen biraz dinlen dese kimse isliklamayacak kimse yuhalamyaacak. Biz tribünden bunun farkındayız ama hoca nedense bunu göremiyor. Yukarıda söylenmiş zaten tekrar tekrar söylemek lazım. Takım boyu uzarsa setler arası açılırsa takım çabuk yorulur ve isteğimiz oyunu oynayamayiz. Acilen ama acilen iyi bir sol stoper artı iyi bir 6-8

Şunda anlaşalıö okan hoca topçudan gram anlamıyor. Bize sportif direktör şart. Okan buruk isim galan söylemeyecek sadece oyuncuyu tarif edecek
,3 lu oynayacan ebimbeyi alacan. Jakobsu 3 lud kullanacan onede el wahi alacan. Sangare gibi adamida orta sahaya alacan olcak bitecek

Osimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratskheliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
Yerinde analizlerinden dolayı seni kutluyorum muradım yerinde durmazım kaytan bıyıklım 😍

İçerideki fb maçında nesiri ve dzekoya şişirip bize çok rahat 3 tane atarlar benden demesi.

Okan buruk iflas etmiştir bugün itibariyle ve hiçbir şekilde de düzelme umudu vermiyor

Haftalardır olan defoya çözüm bulamayıp rezillikler silsilesine fb maçıyla nokta koyup kovulacak gibi duruyor

ne 3ü

iyimsersin

Rotasyonsuzluktan dönemsel düşüş var takımda 2-3 oyuncu gelir toparlarız tekrardan sıkmayalım canımızı.
1 ay sonra yine her şey güzel olacak bende inanıyorum ama yönetimin şu gamsızlığına kızıyorum ayın 21'i 22'sine giriyoruz 9 gün olacak halen transferde 1 tane aksiyon alamadılar.

transfer yapılır yapılmasına da önemli olan konu;

sanki ne yönetim ne okan hoca ne alacağını bilmiyor gibiler.

eksiklikleri tam olarak tespit edememişler. yanlış isme gitmek bizi daha kötüye sürükler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt