Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.024
- 10.507
- 2.223
Maçı yensek 4
Yenilsek 5
HAber gerçekse çok korkunç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum adam durmadan ofsaytta kalmaya başladı önceden bukadar dusmuyordu. O patlayaciligini göremiyorum. İnşallah duzelir1 adım önde durmasının fizikle ne alakası var kafayı mı yedin yaw![]()
Yeter kardeş valla içimiz şişti... Şimdi tüm takıma düz gidecem...bundan 1,5 ay önce osimhenle-muslera transfer sezonunun bitimine kadar ya kral olacaklar yada palyanço dediğimde çemkirenler vardı
kötü futbol varsa atanla tutanın büyük iş yapmalı
yapmayınca işte bu hallere düşüyorsun
hoca yok ki takımda! ezbere yorum yapabiliyoruz işte böyle! hoca olmadığı için olacakları görebiliyorsun çünki hoca müdahalesi 0
Ozaman ayvayı yedik bizHic uclu oynayacagiz gibi durmuyor hocanin aciklamalari.
Teşekkür ederim Mustafa'm.Şükrü Hanedar avatarına ne zaman döneceksinYerinde analizlerinden dolayı seni kutluyorum muradım yerinde durmazım kaytan bıyıklım![]()
1-2 tane gol atsa düzelecek penaltı hariçOlum adam durmadan ofsaytta kalmaya başladı önceden bukadar dusmuyordu. O patlayaciligini göremiyorum. İnşallah duzelir
Kieve fark atıp ajaxı depte yensek demek ki sayı 2 idiMaçı yensek 4
Yenilsek 5
HAber gerçekse çok korkunç.
Fb bizden 2 kat falan daha kötü 2 santrafor ile çıksınlar sara show yapar o maçİçerideki fb maçında nesiri ve dzekoya şişirip bize çok rahat 3 tane atarlar benden demesi.
Okan buruk iflas etmiştir bugün itibariyle ve hiçbir şekilde de düzelme umudu vermiyor
Haftalardır olan defoya çözüm bulamayıp rezillikler silsilesine fb maçıyla nokta koyup kovulacak gibi duruyor
Abi bu da pas atanların suçu kafasını kaldırıp vuran yok topa şuursuzca ileriye atıyoruz ancaosimhenin ofsaytta kamp kurması bayağı komik yaw.
ismail cipe mi muslera mı bu sezon
3-5-1-1'de kanat bek olarak oynatılır temposu var rotasyonda kalmalı zaten.jelert girdikten sonra fena değildi sanki ha 1-2 atak kesti fln
pas atanlarla ne alaka ALLAH AŞKINA adam orta yapıldığı anda ofsaytta oluyor ne alaka topu atanla yaAbi bu da pas atanların suçu kafasını kaldırıp vuran yok topa şuursuzca ileriye atıyoruz anca
2. 3. golü yerken 3lü oynuyorduk yav ikili oynadığımızı iddia eden varsa cidden bu işi bıraksın.4'lü sevmiyorum da Okan hoca maalesef bunu oynatacak :/
Haklisin ama boey kopenhaga karsida vardi. Yine birsey olmadi. Sonucta hep biyerde bi eksik var. Rfs midir nedir bunu boeysizde yenmen lazim. Sonucta td tercihlerde önemli. Okan hoca trdeki basarisini avrupaya tasiyamiyor. Elbette bazi bölgelerdeki oyuncu eksikliklerde önemli ama bugünkü oyuncu degisiklikleri cok gek kaldi ve daha fazla savunma agirlikli oynatabilirdi son 20 dk. Nerden bakarsan bak t.d. basarsizligi var avrupa icin.Bu takım her takıma karşı pres futbolu oynar ama arkasında sağ beki yokken oynayamaz Boey'in varlığıyla Kaan'ın varlığı arasında dünyanın en dibi Mariana çukuruyla - Everest arasındaki 18.000 metre fark gibi....
Takım boyu uzayınca paket oluyoruz zaten kısalmadıkça bu sistem kaldıramaz ama Mertens-Kaan ikilisinin fiziksel seviyesi bu maçları hiçbir zaman kaldıramaz.