Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.109
- 2.072
- 648
Bu kadarı da Okan seviyesi için başarı bence. En azından “bu sene, o sene” muhabbetinden kurtulduk, bu maç ile.Okan burukla Avrupa'da başarı bekleyemezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadarı da Okan seviyesi için başarı bence. En azından “bu sene, o sene” muhabbetinden kurtulduk, bu maç ile.Okan burukla Avrupa'da başarı bekleyemezsin
Mevzu tamamen psikolojik bana göre ama buna çoğu kişi karşı çıkacak.Takım savunmamız kondisyonumuz süper seviyede olduğu sürece iyi. Biraz sallansa topçular savunma hücum diye 2ye ayrılıyoruz takım boyu 60-70 metrelere çıkıyor. Kompakt bi takım görmeyi özledim
Yok la uğursuzluktan falan filan değilBen hatırlamıyorum sen nerden hatirliyon ulan şüpheye düştüm şimdinathalie ablamiz şimdi aklıma geldi. Şu pp'yi degiseyim yiğit kadar olmasam da bende de uğursuzluk var biraz
![]()
Şampiyon yapıp gitse raziyimda yine devam edecek şampiyonlar ligi facia gececekBu kadarı da Okan seviyesi için başarı bence. En azından “bu sene, o sene” muhabbetinden kurtulduk, bu maç ile.
birkaç maçtır benim de dikkatimi çekiyor yazdım da hatta çok fark edilmedenSadecw bu maç değil ki, ligte de sürekli ofsaytta. Hatay maçı neydi öyle
oynatırsak da sezon gider gibi görüküyorBen zaten 3'lü oynamamız gerektiğini düşünüyorum. 4'lü beki şu an için zor ama biraz güçlenince onu da yapar. Burada önemli olan oynatmak oynatmayacaksak teklif varsa sat gönder. Oynatmadan sadece geri gider.
Burak yılmaz mode açmış gibi bu aralarbirkaç maçtır benim de dikkatimi çekiyor yazdım da hatta çok fark edilmeden
Baba Dinamodan 3 gol yemişiz. Çok rahat gol yiyoruz. Gol atmak içinde aşırı efor sarf ediyoruz. Bu şekilde Ajax maçı yüksek tempo, çok zor olacağı kesin.Abartılıyor Azizim , Ajaxla her türlü kafa kafaya oynar bizim takım, mesele o değil transfer lazım, bazı oyuncular 11den kesilme korkusu yemesi lazım, hatta dinlenmeleri lazım, 40 maçtır aynı 11 , başak kupa maçı hariç ,onda bile ikinci yarı eski 11e döndük
ulan karşında çer çöp var sen 3 metre geriden çıksan bile alırsın topu zatenBurak yılmaz mode açmış gibi bu aralar
Muslera sağolsun hiçbir maç güvende değiliz ben artık 2 fark oldu mu kazandık diyemiyorum çünkü üstümüze gelen ilk top gol olacak.Baba Dinamodan 3 gol yemişiz. Çok rahat gol yiyoruz. Gol atmak içinde aşırı efor sarf ediyoruz. Bu şekilde Ajax maçı yüksek tempo, çok zor olacağı kesin.