Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım savunmamız kondisyonumuz süper seviyede olduğu sürece iyi. Biraz sallansa topçular savunma hücum diye 2ye ayrılıyoruz takım boyu 60-70 metrelere çıkıyor. Kompakt bi takım görmeyi özledim
Mevzu tamamen psikolojik bana göre ama buna çoğu kişi karşı çıkacak.

Evet başlarda yoğun baskın uyguladığımız maçların 55-60. dakikalarinda fiziksel bir kopma olabiliyor ama buna degisikliklerle cevap verilebilir buna göre kadro gerekiyor tabi.

Bugün yaşanan olaylar tamamen psikoloji yanlız

Ben hatırlamıyorum sen nerden hatirliyon ulan şüpheye düştüm şimdi 😀nathalie ablamiz şimdi aklıma geldi. Şu pp'yi degiseyim yiğit kadar olmasam da bende de uğursuzluk var biraz😀
Yok la uğursuzluktan falan filan değil :D Biraz nostalji havası olur diye dedimonda da yanlış hatırlamışım :D

2 kulvarda yarışan hiç bir takım hep ayni 11 oyuncuyla oynayıp her maç ayni kalitede oyunu oynayamaz. Hiç bir oyuncu bütün sene boyunca her maç ayni performansı veremez. Buna rağmen bizim ilk 11 oynayan oyuncularimiz son derece başarıli bence.
Ama bizim yedek oyuncularin oyuna katkısı koca bir sıfır. Mutlaka bu oyuncularin yerine yenileri alinmali. Jelert, Kerem, Ziyech, Yusuf ve Batshiayi gönderilmeli.
Bence bu puan kayıpları izim için çok doğru bir zamanda geldi. Bu maçlar kazanilsa yönetim ve hoca 4 5 takviye yapılması gerektiğini görmezlikten gelmeye devam edeceklerdi.

Takımın düzelmesi için

Mertens yedek yerine iyi bi 10
Torreira yerine adam rekabet için ( alınacak profil kalıplı uzun biri olmalı)
Fiziksel olarak boey gibi sağ bek
Baba stoper
kanat

Bu transferler şartoğlu şart

Niye Ahmet Kutucu ve 9.5 numara aranıyoruz işte bu yüzden bugün 3-1'ken yakaladığını atsan 4-1 olup maç biterdi atamadın oyunda tuttun üstüne aksarsan 3-3 biter.

Eyüp maçında da benzer hikaye 2-1 öndeyken Barış bomboş olan pozisyonu atsa 3-1 olup maç bitecek.

Artık şu maçları koparmayı öğrenmeliyiz.

Ben zaten 3'lü oynamamız gerektiğini düşünüyorum. 4'lü beki şu an için zor ama biraz güçlenince onu da yapar. Burada önemli olan oynatmak oynatmayacaksak teklif varsa sat gönder. Oynatmadan sadece geri gider.
oynatırsak da sezon gider gibi görüküyor

Ya 3 lu defansa geçeceğiz yada baris Alper sağ beke geçecek.
Kaan ile mertens sahada yok jakops orta açamıyor.
Torrera eski torrera değil bakmayın bugün 2 golü defans atti birde penaltı dan attık takımda yaratıcı oyuncu yok pozisyon bulamıyoruz hep şuursuz kontra ataklar ile gol arıyoruz

Hele o kerem demiirbayin son dakika orta yapamamasi yazık bu herifi gondrrip mavi kart ne haltsa Yusuf Demir için kullanılsın daha iyi

Abartılıyor Azizim , Ajaxla her türlü kafa kafaya oynar bizim takım, mesele o değil transfer lazım, bazı oyuncular 11den kesilme korkusu yemesi lazım, hatta dinlenmeleri lazım, 40 maçtır aynı 11 , başak kupa maçı hariç ,onda bile ikinci yarı eski 11e döndük
Baba Dinamodan 3 gol yemişiz. Çok rahat gol yiyoruz. Gol atmak içinde aşırı efor sarf ediyoruz. Bu şekilde Ajax maçı yüksek tempo, çok zor olacağı kesin.

Baba Dinamodan 3 gol yemişiz. Çok rahat gol yiyoruz. Gol atmak içinde aşırı efor sarf ediyoruz. Bu şekilde Ajax maçı yüksek tempo, çok zor olacağı kesin.
Muslera sağolsun hiçbir maç güvende değiliz ben artık 2 fark oldu mu kazandık diyemiyorum çünkü üstümüze gelen ilk top gol olacak.

Jacobs dönüp dörtlü savunmaya döndükten sonra çuvalladık. JAcobs dörtlüde savunmada yapamıyor hele de önünde Yunus olunca. Ayrıca takımda Mertens'in boşluklarını Sara kapatıyordu sadece. Sara gibi bir oyuncu arkasında olmadan Mertens yetersiz kalıyor. Davinson'da da form düşüklüğü başladı. Üçlüye dönüp kanat beklerle oynayacak şekilde transfer yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt