Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basin toplantiya baktim ukraynali muhabiri güzel soru sordu: kiev 30 dk. nasil maci cevirdi diye. Etken neydi. Cevap: gol yedik sonra rakip umutlandi. E be hocam orda bile dogru cevap verip özelestiri yapamiyorsun. Ilk hata oyuncu degisiklikler, gec kalindi. Ikincisi mac 3:1 ken maci sogutup daha savunma agirlikli oynamak. Neyse ne desek bos.

Şöyle bir örnek vereyim.

Ligde anadolu takımlarına karşı bakışımız nasıl ?
-Bunların ilk 11'i iyi olsa bile rotasyonları zayıfsa oyun bir şekilde kazanacağımız yönünde oluyor yani 90 dakika sonucunda zorlu bir deplasmanda rotasyon kuvvetimiz nedeniyle maçı kazanırız diyebiliyoruz.

Avrupa'da da benzer görüş bize karşı vardır
-Bizim yedek kulübesini gören bizim Anadolu takımlarına yaptığımız gibi 60-65 dakika oyun içinde kalırsak nasıl olsa bunları yeneriz mantığı vardır.

Ya tamamen dengeli bir takım kurmalıyız ya da rotasyonu lk 11 seviyesine çekmeliyiz bu işin başka çözümü yok ilk 11'de sağ bek konusu halen sıkıntı o kadar transfer yaptık halen sağ bek yok.

Ama genel kadroya bakınca yedekten bu adam gelirse oyun düşmez tam tersi rakip yoruldu daha fazla tempo yaparız ben diyemiyorum diyen varsada hayırlı işler derim.

Sara varsa takım 100 IQ yoksa 5 IQ...

Transferler nerde:

1000007435.webp

Eren Elmalı'yı almıştık sözde. Sonra yok ödeme planı yok bilmemne derken alamadık gibi duruyor. Ya da erteledik diyelim.

Dün de Kutucu'yu almıştık, bugün yine ses yok... O da uzayacak korkarım yok ödeme planı, yok takas, yok sonraki pay. Yine bir pürüz çıkacak..

Bir haltı da sakız gibi uzatmasak olmuyor mu? Bu ne beceriksizlik? Eğer transfer bitmediyse neden bitti diye yayılıyor medyaya? Kim yayıyor bunları...

Bu arada iki maçtır barış dökülüyor inanılmaz bir form düşüklüğü var ya sexe vurdu kendini ya antreman yapmıyor bir anda bu kadar düşüş normal değil muhtemelen gece alemlerinde
30 maçtır ilk 11 3-4 günde bir oynarsan belli periodlarda düşersin, devamlı oynuyor aslında sakatlanmaması buraya kadar iyi oynaması bile mucize. Dua edelim mertens sakatlanmasın mesela

Koskoca Galatasaray'in ustelik normalin uzerinde gelirlwri varken bu kadar isbilmwz yoneticilerin elinde oyuncaga donusmesi buyuk bir skandal.

Ulan sinirim hala gecmedi

Cok büyük rezalet yasandi bugün

Bu rezillikleri unutturacak sey Ajax galibiyeti olur

Ajax yenilmeyecek takim degil

Hem ligde fikstür avantajini saglamak icin, hem de bu kötü havayi dagitmak icin haftaya Ajax‘i yenip ilk 8‘de bitirmemiz lazim lami cimi yok artik

Sezonun maci olarak görüyorum
İlk 8 işi bitti malesef

Şu an sakiniz Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8 için avantajımız devam ediyo.Konyasporla olan Maç'ı kazanıp Ajax Maç'ında beraberlik alsak bile Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8'de olabiliriz.Büyük takım refleksini gösterme vakti.Eğer bu sene şampiyonluk istiyosak Lig'de Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8 takım arasında olmalıyız.Yoksa Osimhen gitmek ister daha sonrasında Yunus Akgün gibi oyunculara gelen teklifler de değerlendirilmeye başlar..
Benim yaptığım hesaba artık beraberlik yetmiyor, arkada yakalayabilecek çok takım var ve önünde 5 takım artık garanti. Averaj da rezil durumda

Kimi alırsan al, oyun şeklimiz yanlış, hiçbir faydasını göremeyeceğiz, oyunu tutma nedir bilmeyen bir hocamız var bu kafayla Konya Kasımpaşa Rizeyi yenip kendimizi bir halt zannederiz daha da bir şey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt