Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.064
- 77.272
- 4.218
9.5 şart halen alınmaması skandal Mika İstanbul'a gelmişken takım otobüsünden kaçıralım yoksa bu yönetim transfer yapamayacak.Zaten pas gelmiyor adami hepten hayata küstürelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9.5 şart halen alınmaması skandal Mika İstanbul'a gelmişken takım otobüsünden kaçıralım yoksa bu yönetim transfer yapamayacak.Zaten pas gelmiyor adami hepten hayata küstürelim.
Mertensinn pili bitik hamle oyuncusu olmalı artık
30 maçtır ilk 11 3-4 günde bir oynarsan belli periodlarda düşersin, devamlı oynuyor aslında sakatlanmaması buraya kadar iyi oynaması bile mucize. Dua edelim mertens sakatlanmasın meselaBu arada iki maçtır barış dökülüyor inanılmaz bir form düşüklüğü var ya sexe vurdu kendini ya antreman yapmıyor bir anda bu kadar düşüş normal değil muhtemelen gece alemlerinde
İlk 8 işi bitti malesefUlan sinirim hala gecmedi
Cok büyük rezalet yasandi bugün
Bu rezillikleri unutturacak sey Ajax galibiyeti olur
Ajax yenilmeyecek takim degil
Hem ligde fikstür avantajini saglamak icin, hem de bu kötü havayi dagitmak icin haftaya Ajax‘i yenip ilk 8‘de bitirmemiz lazim lami cimi yok artik
Sezonun maci olarak görüyorum
Benim yaptığım hesaba artık beraberlik yetmiyor, arkada yakalayabilecek çok takım var ve önünde 5 takım artık garanti. Averaj da rezil durumdaŞu an sakiniz Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8 için avantajımız devam ediyo.Konyasporla olan Maç'ı kazanıp Ajax Maç'ında beraberlik alsak bile Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8'de olabiliriz.Büyük takım refleksini gösterme vakti.Eğer bu sene şampiyonluk istiyosak Lig'de Uefa Avrupa Ligi'nde ilk 8 takım arasında olmalıyız.Yoksa Osimhen gitmek ister daha sonrasında Yunus Akgün gibi oyunculara gelen teklifler de değerlendirilmeye başlar..