Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.092
- 13.948
- 1.498
Onu diyorum ya işte muslerayı ne diye ıslıklıyorsun ne diye küfür ediyorsun salaklığın aptallığın dik alası ulan 10 sene bu adam senin kaleni korumuş bir Fenerbahçeli ancak bu kadar düşman olabilirdi adama oyuncuların mental bitti dar kadro işe rotasyonsuz hafta en az 3 kere maça çıkıyor adamlar en az koşanı 8 km koşsa 24 km toplam koşar adam haftada ayağında takat kalmadı heriflerin sahip çıkılacağı yerde küfürler ıslıklar ediliyor bu durumu düştüysek haftayada jakobs ıslıklanır üç güm sonra kıl payı bir maç daha verildiğinde bu beyinsizler osimheni yunusuda ıslıklayıp küfür edicek dün yapılanlardan utanıyorum utanç duyuyorum Gerizekalı sıfır iqlu fener taraftarından ne farkımız kaldı bizimBu panik, bu zihniyet Fenerin tam biz de yaratmak istedigi atmosfer. Bunun yaninda butun fener lehine kararlara ragmen 6 puan onde olan takim senin takimin. Ne bitti? Senin psikolojin biterse hersey biter. Amirin, ogretmenin vs sen en iyi yaptigin isi yaparken yanina gelip 15 dk sana bagirip cagirsa elin ayagin dolaşır. Mac bitmemisken islik vs artik bitmeli. Bunun yaninda yapici elestri (3 lu oyuna donmek vs) harika ama bu biz bittik turu mesajlar ne kadar cogalirsa emin ol, kendi futbolcunda buna inanmaya baslayacak. Zehirlemeyin Galatasaray'i!