Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu panik, bu zihniyet Fenerin tam biz de yaratmak istedigi atmosfer. Bunun yaninda butun fener lehine kararlara ragmen 6 puan onde olan takim senin takimin. Ne bitti? Senin psikolojin biterse hersey biter. Amirin, ogretmenin vs sen en iyi yaptigin isi yaparken yanina gelip 15 dk sana bagirip cagirsa elin ayagin dolaşır. Mac bitmemisken islik vs artik bitmeli. Bunun yaninda yapici elestri (3 lu oyuna donmek vs) harika ama bu biz bittik turu mesajlar ne kadar cogalirsa emin ol, kendi futbolcunda buna inanmaya baslayacak. Zehirlemeyin Galatasaray'i!
Onu diyorum ya işte muslerayı ne diye ıslıklıyorsun ne diye küfür ediyorsun salaklığın aptallığın dik alası ulan 10 sene bu adam senin kaleni korumuş bir Fenerbahçeli ancak bu kadar düşman olabilirdi adama oyuncuların mental bitti dar kadro işe rotasyonsuz hafta en az 3 kere maça çıkıyor adamlar en az koşanı 8 km koşsa 24 km toplam koşar adam haftada ayağında takat kalmadı heriflerin sahip çıkılacağı yerde küfürler ıslıklar ediliyor bu durumu düştüysek haftayada jakobs ıslıklanır üç güm sonra kıl payı bir maç daha verildiğinde bu beyinsizler osimheni yunusuda ıslıklayıp küfür edicek dün yapılanlardan utanıyorum utanç duyuyorum Gerizekalı sıfır iqlu fener taraftarından ne farkımız kaldı bizim

Abi babel sizi de yakin arkadaslara eklemis mi

8477cf72-5c08-40b4-a6af-2b3bcfce97a4.webp

Artık Okan Buruk'un yediğimden fazla atarım tutumunu bırakması gerek. Yeri geldiğinde 1-0 olsun bizim olsun diyeceğimiz maçlar olsun. Defans ve kaleci işi ciddiye alınmalı.

sezon sonu okan hocaya teşekküredip kaliteli bir yabancı hoca ile devam etmeliyiz. bize türkiyede değil avrupada başarılı hoca lazım .

lan olm 3 gün önce Eyüpsporun başkanı 24 saat içerisinde tamamlanır dediği adamı bile getiremediler kapinin önündeki adamdan bahsediyorum

Tam olarak ne bekliyorsunuz bu adamlardan

Sevgili Galatasaraylılar

Okan Hoca iyi bir insan iyi bir hoca

şu beyinsiz kadroyu kime versen bundan iyisini yapamazdı kusura bakmayın

mesela Herşey iyi giderken muslera bi bok yapıyor gol yiyoruz

2-0 öndeyken akıllara zarar gol kaçırıyoruz

3-1 öndeyken öyle zira

Yerken de kolay yiyoruz ama yediğimiz gollerde de zaten yerleşmişiz nasıl yiyoruz diye düşünüyorum bu sefer ya apo ya sanchez bi boklar yiyor

Takımda yeteri kadar iq problemi var. Emerson Royal'i istemiyorum.

Maasi falan umurumda degil Skriniar kesinlikle alinmali.

Hucumun her bolgesinde oynayabilecek biri daha alinmali Kutucu haric

Kimsenin got kalkmasiyla ugrasilmamali.

Son düzenleme:
Hoca’nin yedekten oyuna alabilegi oyuncular Jelert, Demirbay, Yusuf ve Ziyech gibi hiç bir halta yaramayan oyuncular yerine biraz vasat üstü oyuncular olsaydı şu anda gruptan çıkmayı garantilemistik, ligde de 10 puan fark yapmıştik.
Fener’in yedekleri Mert Muldur, İsmail Kartal, Szymanski ve Irfancan Kahveci gibi yedekler.
Kadro yapılanmasını hoca kurar ona göre bir yapılanmaya girseydi

lan olm 3 gün önce Eyüpsporun başkanı 24 saat içerisinde tamamlanır dediği adamı bile getiremediler kapinin önündeki adamdan bahsediyorum

Tam olarak ne bekliyorsunuz bu adamlardan
Transferle hiçbir iş çözülmeyecek. Bu oyun anlayışı anamızın Ligi'nde tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt