Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-2-1 düzeninde yerleşirken orta saha daha kalabalık oluyor rakibi kanatlara yönlendiriyorduk. 4-2-3-1'e geri dönünce eski sorunlar geri geldi. Orta sahada adam kovalamaca başladı.

Abi hoca kendi de diyordu geçişlere çözüm bulmalıyız diye, yine geçiş yiyoruz. 3 pasta rakip ceza sahamızda, Okan hep geri gidiyor.

mağuro sakatlandıgından beri takım pres yapamaz oldu

mağuro kosmuyo da koca bi zırvadan ibaretmis, bu surecte bunu da gormus olduk dolayisiyla
o gittiğinden beri doğru düzgün organize atak bile yok neredeyse

ver abulkerime şişirsin, ver barışa jacobsa saçma salak ortalar açsınlar

@Gökhan Aytepe baba Young Boys taki Ugrinic biz de iş yapar diye düşünüyorum. Ayağı iyi, fizik, tempo ve dripling var. Gol yollarında da etkili olur. Ne dersin ?

Bugün Osimhenin yegeni idmana cikacakti U17 ile. En azindan Osimhen Jr GS'de diyebilir miyiz

Bizim zaten yaşadığımız problem bu.Gecen sene şampiyonlar Ligi'nde gruptan bu yuzden çıkamadık Gabriel Sara sadece yaratıcılık olarak değil tempo olarak da çok koşuyor.Onun yokluğunu bu anlamda çok hissediyoruz.Alinacak oyuncuların 25-26 yaş cevresinde olması lazım tempomuzu sürekli kılmak için.
Katiliyorum

Ama bence sorun sadece oyuncularda degil

Yunus ve Baris mesela 60‘tan sonra eli belinde yürüyorlar ve pilleri bitiyor

Keza Torreira da öyle

It gibi basan Bats yürüyemez oldu

Zamanla Sara da öyle olacak ve takima ayak uyduracak

Okan‘in antrenmanlarinda sorun var bence. Takimi yeterince calistirdigini düsünmüyorum acikcasi

Kolay gol yer, gol atmakta çok zorlanırsan saha da futbolcu mental olarak ister istemez çöker. Sorunun antrenmandan ziyade takımın sisteminin olmaması ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

mağuro sakatlandıgından beri takım pres yapamaz oldu

mağuro kosmuyo da koca bi zırvadan ibaretmis, bu surecte bunu da gormus olduk dolayisiyla
İcardi futbola presin ana vatanında başlamış koşmuyor pres yapmıyor diye eleştirmek futbolu anlamamaktır zaten. Nerede konumlanması gerektiğini nasıl presi yönlendirmesi gerektiğinin takımda icardi'den başka iyi bilen yoktu eksikliğinde görüyoruz. Pres sadece deli dana gibi sağa sola koşmak değildir doğru pas açılarında durarak rakibi hatalı tercih yapmaya zorlamaktır.

Büyük takım sürekli ilerde basmaz oyunu yavaşlatmayi top dolastirmayi bilir.
Baskı yediğinde bir refleksi olur .
Biz sürekli ilerde baski yapınca top ile çıkabilen rakipler direk kalemize geliyor orta saha bomboş kalıyor.
Okan hoca bunu görmüyor dün mac 4 2 olsa gene 10 dakika sonra 3.golu yerdik yani bu sistem ile maçı koparamazsin 3 0 dan 3 3 e gelen maçlarımız var orada maçı koparamayan takım nasıl koparacak maçları.

Kerem demirbay dun yürüyerek oynadı 30 dakika boyunca. Bu da unutulmasın

güzel.

fb'in deplasmanda oynayacağı bir heyet. güçlenmesi işimize gelir.
Bodrum'un başında Volkan Demirel vardı en son. Hani şu ilk defa fenere karşı değişik bir sistem deneyip 4 yediren kişi...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt