Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık olarak tamam skriniar için bonservis verilmez daha doğrusu devre arası stopere bonservis vermek aptallik

Adamlar bonservisle almış sağlam para bayıldılar buna. Gerçi yöneticileri kendi cebinden veriyor parayı

Pavlovic, Danso bizim oyuna çok daha uygun oyuncular gidin alın birini.

arkadaş okan buruk’ta ne istediğini bilmiyor ki

iğrenç bi trans dönemi daha

Bu olaya biraz da mantik acisindan bakmak istedim. Bu yorumu da nasil yorumlarsaniz yorumlayin ama:

Skriniar'i öncelikle kiralik mi yoksa direkt bonservisiyle mi istersin diye soran olsaydi muhtemelen kiralik isterdim cünkü yine de mali bir risk bulunuyor. Simdi bu herif bu verilen paralara tutmazsa cok büyük bir yük getirecek. Yanliz adamlar her türlü su tür oyunculardan cikmayi biliyor biz beceremiyoruz. Skriniar bize gelip tutmasaydi kazik gibi 3-4 sene maasini ödemeye devam ederdik. Onlar ise tutmazsa sezon sonu bir türlü Italya'ya gagalayacak. Tutundugum tek dal bu su an icin.

Bu arada Skriniara soğuktum ben

Asıl sinir olduğum yönetimin taraftarları gerizekalı yerine koyması

haftalardır mikautadze ve skriniarla oyalaması

kendi ufacık beyinleriyle kandırdıklarını sanmaları komedi

Yönetim yönetim olsa şimdi transfer açıklar. Şikeciler mal gibi kalır ama nerde bunlarda o akıl.

Beyler kusura bakmayin ama Skriniari bonservisi ile almak aptallik, bakalim maasini ne kadar aciklayacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam inter efsanesi olabilecekken 30 yaş fenerde
Bu da enteresan bir kariyer yönetimi yalnız

Fenerbahçe dalga geçerek transferi açıklar artık. Adama uefa kupasından dilim falan verirler.

Böyle yönetimle ancak taşak geçilir zaten.
Valla biz Halili açıklarken bile dalga geçmiştik. Geçerler tabi haklı olarak.

Şu 5 günde hiç Galatasaray a yakışmayacak işler oldu inanamıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt