Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu güle güle

1737543929608.webp

1.5 ay boyunca bitiremiyorsan şimdi transferin son günlerinde iyi bir stoper alacaksan 1.5 kat pahalıya denk gelecek çünkü herkes elinin sıkışık olduğunu biliyor + kiralık verse bile opsiyonu yağlı yağlı kazık olacak.
Opsiyon zorunlu değilse problem değil. Sen kiralık uğraşıyordun ben o zaman bile aynı şeyi yazıyordum 6 ay için bir stopere 3-3.5 tan fazla vermek yanlış diye bizim 4.5'a anlaştığımızda da bu transfere sıcak olmadığımı söyledim. Transfer çalımlarına takılmak onun üzerinden eleştiri yapmak hata. Benim şu an beğenmediğim nokta bizim planlamamızın yanlış olması mesela Emerson deniyor bana göre kiralık olsa da yanlı çünkü ben 3'lüye dönülmesi gerektiğini savunuyorum. 6 ay kiralık bir adama 4-5 milyon vereceğime üzerine 2-3 daha koyalım gidelim scoutların listesinden bir oyuncu alalım tarafındayım. O yüzden Skriniar'da transfer çalımı yenmesine kızmıyorum. Umutsuz olduğum kısım işlerin bana göre yanlış planlama ile gitmesi. Umarım bu işler sonucu Sara gibi eğri gemi doğru sefer olur diye umut ediyorum şahsen.

abi siz neden sasiriyorsunuz ki 50 yasima geldim neredeyse .. 80 lerin sonlarindan beri bilincli sekilde ligi takip ederim fenerbahcenin tarzi budur .. eger biz birini alicaksak ikinir sikinir kiralik yok indirim yapalim diye hep ugrasiriz onlar 3 liralik adama 10 lira verip transfer ederler .. biz hep aglariz para yok diye .. fenerin hep kodaman adamlari ,,,is insanlari vardir yardim edicek .. takilmayin bunlara 10 senedir heriflerin hicbir basarisi yok kuduz gibi saldiriyorlar butun tuslara ayni anda basma modunu actilar son sanslari ,, eger koc ta giderse kimse yok bu adamlarda baskan olucak ... bizim gibi gelenekleri de yok .. gitme sana muhtaciz diye sarki yaparlar anca ;)

Neyse acelemiz yok gibi inanmaya devam edin transfer yetiştirmeyin 2 gün sonra Antep ve Rize dep birinde puan kaybı gelirse asıl o zaman yangını görecem.

Parayı çar çur edecekler 1 veya max 2 gün içinde yiyeceğimiz kazığı bekleyin.

Ne zaman 2 sene üst üste başarılı olsak, 96-2000 hariç sonraları hep hüsran. Şimdi gelsin 13. lü sezonlar !!! Geberin..

Acil Erden geri gelmeli. Erden' e laf edenler hala varsa bunlar müstehak, reziller

İbrahim Hatipoğlu transfer işiyle ilgilenirse olacağı bu. Rotasyonu geçtim, net lazım isimleri bile nasıl alacak soru işareti.

Umarım bu işler sonucu Sara gibi eğri gemi doğru sefer olur diye umut ediyorum şahsen.
Sara işi farklı orada Mctominay, Wendel gibi isimler vardı.

Ama bu iş Doue ve Bissaka isteyip yangınla menajerin kucağına düşüp 10 m euro'ya yakın Jelert almamız gibide olabilir.

Becao, Djiku, Çaglar, Skrniar, Diego Carlos. Adamlar stoperbahçe kurmuslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt