Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndoru zaten geri gondereceklerdi de bunlar zorunlu opsiyon ile almislar herifi kiralik degil kiBeşiktaş Ndour'u geri göndermiş kuşdaşlar birbirine destek olmuş.
Skriniar > Sanchez bu arada an itibariyle ligin en iyi stoperine sahipler.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ooooooo
Opsiyon zorunlu değilse problem değil. Sen kiralık uğraşıyordun ben o zaman bile aynı şeyi yazıyordum 6 ay için bir stopere 3-3.5 tan fazla vermek yanlış diye bizim 4.5'a anlaştığımızda da bu transfere sıcak olmadığımı söyledim. Transfer çalımlarına takılmak onun üzerinden eleştiri yapmak hata. Benim şu an beğenmediğim nokta bizim planlamamızın yanlış olması mesela Emerson deniyor bana göre kiralık olsa da yanlı çünkü ben 3'lüye dönülmesi gerektiğini savunuyorum. 6 ay kiralık bir adama 4-5 milyon vereceğime üzerine 2-3 daha koyalım gidelim scoutların listesinden bir oyuncu alalım tarafındayım. O yüzden Skriniar'da transfer çalımı yenmesine kızmıyorum. Umutsuz olduğum kısım işlerin bana göre yanlış planlama ile gitmesi. Umarım bu işler sonucu Sara gibi eğri gemi doğru sefer olur diye umut ediyorum şahsen.1.5 ay boyunca bitiremiyorsan şimdi transferin son günlerinde iyi bir stoper alacaksan 1.5 kat pahalıya denk gelecek çünkü herkes elinin sıkışık olduğunu biliyor + kiralık verse bile opsiyonu yağlı yağlı kazık olacak.
Sara işi farklı orada Mctominay, Wendel gibi isimler vardı.Umarım bu işler sonucu Sara gibi eğri gemi doğru sefer olur diye umut ediyorum şahsen.
Bjk macindan sonra bu takim ilk 3 e zor girer diyordun hocam sen bence yorum yapmaNeyse acelemiz yok gibi inanmaya devam edin transfer yetiştirmeyin 2 gün sonra Antep ve Rize dep birinde puan kaybı gelirse asıl o zaman yangını görecem.