Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklı başında kimse öyle düşünmüyor da, (düşünenleri tenzih ediyorum)

konuyla alakası bile olmayan bir zaman diliminde bile icardi konuşuyorsun. hoş olmuyor.

daha geçen gün "jelert'i sal" yeaa diyordun. ben hatamı kabul ettim ve abarttığımı farkettim.

ancak şimdi aynısını kendin yapıyorsun :) abartma.
Konuşurum tabi
Niye konuştuğumu anlatmayayım istersen vaziyet ortada

Bunu ve ziyaşı öven savunan gsli değildir benim nazarımda insanın kendisine saygısı olmalı göz göre göre keklenmemeli

Jelert örneği çeliştiğini göstermek içindi yapma diye değil,sen çeliştiğini anladın ve evet doğru dedin,beni bağlayan bir durum yok jelerti icardiden daha çok eleştiriyorum bu arada arama kısmından çıkıyosa bakabilirsin

Fabrizio Romano Galatasaray Aston Villa dan Diego Carlosu istiyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe aldı, bugün de Galatasaray Skriniari alıyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe açıkladı.

Bu adamın forumda yasak olmaması bizim ayipimizdir
462772982_8871998036200677_8694676658262572028_n.webp

İyi oldu bu takımın sorunu stoper değil boş yere kazık girmesi

Sağ bek, stoper, orta saha, hücumcu yani 4 tane net transfer gelmezse avrupa'yı geçtim ligde zora girer. ali koç ve acun gibi adamları halk kahramanı yaparlar.

inş bize de 2 forvet çıkma cesaretini gösterirler
3lüye döndüklerinden beri pozisyon bulamıyorlar yav.
Herfilerin goller aldatıyor.
Ya kaleci 4 opsiyonu varken pas verir, ya eski oyuncusu çıkar 4 golde de ortaya çıkar.
İlk zorlu rakipte patlayacaklar.
Press yapmadan adamlara pas verip gol attırıldı son 4 haftada 3 kere bu oldu. Bizde 15 kişi press yapıyoruz kalecinin içinden neuer stoperlerden de maldini çıkıyor.
Bunlara gelen geçen hata yapmak için çabalıyor

Sorun yok yangına gerek yok Bathuayi nöbetçi golcü her türlü Osimhen ve Icardi'nin açığını kapatır.

Gidip şimdi salak adamlara basacaklar parayı, daha ihale olmadan, geleceğimizi satacaklar.

Dursunnnnnn, Boey gittiğinden beri bankalar birliği diyorsun, neredeeee ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt