Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin beceriksiz yöneticilerinin hic kabahati yok sanki. para verip transfer videolarinda oynattigin biri bu romano. parasini verirsen istedigin twiti atar.Fabrizio Romano Galatasaray Aston Villa dan Diego Carlosu istiyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe aldı, bugün de Galatasaray Skriniari alıyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe açıkladı.
Bu adamın forumda yasak olmaması bizim ayipimizdir
Sağ bek, stoper, orta saha + kaleci arka tarafada 4 transfer lazım ama nerde.....Hocam sıkıntı gol atmaktan ziyade gol yemekte ne kadar atarsak o kadar gol yiyoruz.
Gelen herkesi ben istedim benden habersiz kimse alınmadı diyen kendisiDoue istiyordu, alamadılar jelerti aldılar adama.
Amaçları bize çalım atıp kendilerini tatmin etmek şampiyon olamayınca kendilerini böyle tatmin ediyorlar üstüne takım maçı alamamışken taraftar yangındayken yaptılar ki iyice yangın olsun kaos olsun diye sağolsun bazılarımız da iyi çanak tutuyor bu amaçlarınaSkrinarı almış fener demek bu salakların stoper ihtiyacıda yok amaçları ne ki
Basit ve doğru bir tespit. Hep aynı oyuncu grubu ile ilerlemeye çalışan, rotasyonu hiçbir şekilde genişletemeyen bir tarzı var. Dünkü maçın ilk 11'inde 9 oyuncu zaten geçtiğimiz sezonun kadrosundaki topçular hatta Davinson'u da çıkarırsan 8'i ta 2 sezon öncesinin topçuları.
Baba maaşını verelim ama futbolu hemen bırak desek, Allah razı olsun diyecek bir hali varNeyse Batshuayi var bu takımda forvet eksik olmaz.
Oral mala bagladin iyiceLa olm osi gitmis diyolar
Ağlıyorum
Giderse gitsin şampiyonlukta gidebilir tek sezonluk yaşamayın bu takımı. Sen 1 senelik mi Galatasaraylisin? Batista ayhan cihanla şampiyon oldu bu kulüp fb nin kadrosu uçuyordu da noldu. Takim iyi oynasin çatır çatır mucadele etsinler kenetlensinler ortalama bir tik üstü adamla da şampiyon olursun. Bu lig bok gibi bir lig derbilerden sağ çıktığın müddet hep potadasinDevre arası kimi alacaksın bir tane isim versene.
Bu kadar transfer terste tepebilir. aşırı şişkinlik oluyor, takım kimyası vb şeylerde önemli.Fener Diouf’u da istiyormuş, galiba şampiyonluğu veriyoruz elimizle
diouf kimFener Diouf’u da istiyormuş, galiba şampiyonluğu veriyoruz elimizle
Yönetimi burda öven mi varsenin beceriksiz yöneticilerinin hic kabahati yok sanki. para verip transfer videolarinda oynattigin biri bu romano. parasini verirsen istedigin twiti atar.
transfer yaparsan senin haberini de girecek.
yahu eleştirmene bir şey demiyorum. savunmuyorum da kimseyi.Konuşurum tabi
Niye konuştuğumu anlatmayayım istersen vaziyet ortada
Bunu ve ziyaşı öven savunan gsli değildir benim nazarımda insanın kendisine saygısı olmalı göz göre göre keklenmemeli
Jelert örneği çeliştiğini göstermek içindi yapma diye değil,sen çeliştiğini anladın ve evet doğru dedin,beni bağlayan bir durum yok jelerti icardiden daha çok eleştiriyorum bu arada arama kısmından çıkıyosa bakabilirsin
O zaman Avrupa pastası kesip taraftarın aklıyla dalga geçmeyecekler adam gibi usturuplu olup tek hedefimiz lig diyecekler gerçekleri konuşup insanlarla dalga geçmeyecekler.Giderse gitsin şampiyonlukta gidebilir tek sezonluk yaşamayın bu takımı. Sen 1 senelik mi Galatasaraylisin? Batista ayhan cihanla şampiyon oldu bu kulüp fb nin kadrosu uçuyordu da noldu. Takim iyi oynasin çatır çatır mucadele etsinler kenetlensinler ortalama bir tik üstü adamla da şampiyon olursun. Bu lig bok gibi bir lig derbilerden sağ çıktığın müddet hep potadasin