Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio Romano Galatasaray Aston Villa dan Diego Carlosu istiyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe aldı, bugün de Galatasaray Skriniari alıyor dedi 1 saat sonra Fenerbahçe açıkladı.

Bu adamın forumda yasak olmaması bizim ayipimizdir
senin beceriksiz yöneticilerinin hic kabahati yok sanki. para verip transfer videolarinda oynattigin biri bu romano. parasini verirsen istedigin twiti atar.
transfer yaparsan senin haberini de girecek.

Skrinarı almış fener demek bu salakların stoper ihtiyacıda yok amaçları ne ki
Amaçları bize çalım atıp kendilerini tatmin etmek şampiyon olamayınca kendilerini böyle tatmin ediyorlar üstüne takım maçı alamamışken taraftar yangındayken yaptılar ki iyice yangın olsun kaos olsun diye sağolsun bazılarımız da iyi çanak tutuyor bu amaçlarına

Basit ve doğru bir tespit. Hep aynı oyuncu grubu ile ilerlemeye çalışan, rotasyonu hiçbir şekilde genişletemeyen bir tarzı var. Dünkü maçın ilk 11'inde 9 oyuncu zaten geçtiğimiz sezonun kadrosundaki topçular hatta Davinson'u da çıkarırsan 8'i ta 2 sezon öncesinin topçuları.

Geçtiğimiz sezonlarda da Barış, Berkan, Kaan gibi oyuncuları birden fazla bölgede kullanarak hep yama yöntemi ile ilerledi, rotasyona ekstra oyuncu katıp katkı alamadı, transferlerin de çoğu fos çıktı. Allah'tan son birkaç maçta Ziyech şapkadan tavşan çıkardı da şampiyonluk gitmedi. Bu sezonda da Allah'tan puan avantajı var ama güven vermiyor, momentumu tek hata ile rakibe verebilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası kimi alacaksın bir tane isim versene.
Giderse gitsin şampiyonlukta gidebilir tek sezonluk yaşamayın bu takımı. Sen 1 senelik mi Galatasaraylisin? Batista ayhan cihanla şampiyon oldu bu kulüp fb nin kadrosu uçuyordu da noldu. Takim iyi oynasin çatır çatır mucadele etsinler kenetlensinler ortalama bir tik üstü adamla da şampiyon olursun. Bu lig bok gibi bir lig derbilerden sağ çıktığın müddet hep potadasin

Konuşurum tabi
Niye konuştuğumu anlatmayayım istersen vaziyet ortada

Bunu ve ziyaşı öven savunan gsli değildir benim nazarımda insanın kendisine saygısı olmalı göz göre göre keklenmemeli

Jelert örneği çeliştiğini göstermek içindi yapma diye değil,sen çeliştiğini anladın ve evet doğru dedin,beni bağlayan bir durum yok jelerti icardiden daha çok eleştiriyorum bu arada arama kısmından çıkıyosa bakabilirsin
yahu eleştirmene bir şey demiyorum. savunmuyorum da kimseyi.

ulan heriflik bir durum yok ortada, alakasız bir anda icardi konuşuyorsun. onu diyorum.

Giderse gitsin şampiyonlukta gidebilir tek sezonluk yaşamayın bu takımı. Sen 1 senelik mi Galatasaraylisin? Batista ayhan cihanla şampiyon oldu bu kulüp fb nin kadrosu uçuyordu da noldu. Takim iyi oynasin çatır çatır mucadele etsinler kenetlensinler ortalama bir tik üstü adamla da şampiyon olursun. Bu lig bok gibi bir lig derbilerden sağ çıktığın müddet hep potadasin
O zaman Avrupa pastası kesip taraftarın aklıyla dalga geçmeyecekler adam gibi usturuplu olup tek hedefimiz lig diyecekler gerçekleri konuşup insanlarla dalga geçmeyecekler.

Ya bunlar ders de almıyor daha yeni Hermoso kepazeliğini yaşamışken,aynısını Skriniar transferinde şampiyonluktaki rakibine kaptırıyosun.Nasıl bi basiretsizlik.E be aptallar dün puan kaybettiniz savaştaki takıma tek puanlarını bizden aldılar.En azından havayı dağıtmak için,bütün oklar sizin üzerinizdeyken şöyle hareketler yapmayın

Işin acı yanı, bence Skrinar ve PSG'yi bekleten fenerdi. Kimse 1 günde oyuncu ve takımı ikna edemez. Bizimkiler enayi gibi beklemiştir

Osimhen daha kaç kere söyleyecek sezon sonuna kadar buradayım gitmiyorum diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt