- 27 Ocak 2010
- 59.378
- 30.985
- 3.523
Neyse haracayacak para varsa ortasahaya doğru düzgün birini alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slavia Prag lı mı ?Fener Diouf’u da istiyormuş, galiba şampiyonluğu veriyoruz elimizle
Bişey diyetim mi dünkü maçtan sonra acayip olumsuzdum fener buradan şampiyon olur diyordum ama Şuan vazgeçtim bu beyinsiz hayatta şampiyon olamaz 4-5 hhaftaya puan farkı 15 olur kenetleniriz geneAmaçları bize çalım atıp kendilerini tatmin etmek şampiyon olamayınca kendilerini böyle tatmin ediyorlar üstüne takım maçı alamamışken taraftar yangındayken yaptılar ki iyice yangın olsun kaos olsun diye sağolsun bazılarımız da iyi çanak tutuyor bu amaçlarına
Kimya teknik direktörün işi yönetim görevini yapıyor sonuçtaBu kadar transfer terste tepebilir. aşırı şişkinlik oluyor, takım kimyası vb şeylerde önemli.
Onlarin Allah belasini versin. O konuda hem fikiriz zaten umutcum. Benim demek istediğimi sen anladın.O zaman Avrupa pastası kesip taraftarın aklıyla dalga geçmeyecekler adam gibi usturuplu olup tek hedefimiz lig diyecekler gerçekleri konuşup insanlarla dalga geçmeyecekler.
Bende bunu diyorum aynı fikirdeyim hayal satmasınlar gerçeklere bakalım tek hedef ligse bunu taraftara net söylesinler.Onlarin Allah belasini versin. O konuda hem fikiriz zaten umutcum. Benim demek istediğimi sen anladın.
Muradım UEFA pastasından bir dilim koyacaktıkÇıkıp biraz hava alsak iyi olacak
Görüşmek üzere
EvetSlavia Prag lı mı ?
Katılmadığım çok nokta var senle ama yerli basina olan tutumunu en başından beri takdir ediyorum hocam.
Burhan Can'dan Nevzat'tan haber beklemeye devam dostlar.
Tamam da osimhen olayindan buraya geldik senle. Yönetimin orada suçu varsa osimhenin de vardır. 50 kere sene sonuna kadar buradayim dedi. Ona da salla o zaman yalanci bir adamsin sen osimhen bizi yari yolda biraktin deBende bunu diyorum aynı fikirdeyim hayal satmasınlar gerçeklere bakalım tek hedef ligse bunu taraftara net söylesinler.
Prag sol bekdiouf kim
Muradım UEFA pastasından bir dilim koyacaktık![]()