Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse haracayacak para varsa ortasahaya doğru düzgün birini alak

avrupa gitti
lig gitti
kupa gidecek

10 senelik hasret başlayacak

Muslera yedigi ilk gol ekrana geliyor çıkma kardeşim çıkma kornerde çıkmayan adam cepheden kalesinde duramıyor beklese gol yemeyecegiz

Amaçları bize çalım atıp kendilerini tatmin etmek şampiyon olamayınca kendilerini böyle tatmin ediyorlar üstüne takım maçı alamamışken taraftar yangındayken yaptılar ki iyice yangın olsun kaos olsun diye sağolsun bazılarımız da iyi çanak tutuyor bu amaçlarına
Bişey diyetim mi dünkü maçtan sonra acayip olumsuzdum fener buradan şampiyon olur diyordum ama Şuan vazgeçtim bu beyinsiz hayatta şampiyon olamaz 4-5 hhaftaya puan farkı 15 olur kenetleniriz gene

Bende bunu diyorum aynı fikirdeyim hayal satmasınlar gerçeklere bakalım tek hedef ligse bunu taraftara net söylesinler.
Tamam da osimhen olayindan buraya geldik senle. Yönetimin orada suçu varsa osimhenin de vardır. 50 kere sene sonuna kadar buradayim dedi. Ona da salla o zaman yalanci bir adamsin sen osimhen bizi yari yolda biraktin de

Alejandro Garnacho buralara düşmez arkadaşlar.. Biraz sakin lütfen..

İyi oldu bunların skrinarı alması yönetimin üstündeki ölü toprak kalktı ve 2 stoper aldılar çağları mı kesecekler cikuyumu bunlar birbirini yer iki haftaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt