Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Yavşakların eline kalmamız üzücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birbirini yerler bak gör izlemikisini de kesecekler
Bu şerefsizliktirMilan, Galatasaray'ın Emerson Royal için yaptığı 13 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifinden memnun değil. İtalyan kulübü, 15 milyon euro istiyor. (Calciomercato)
Haftasonuna kadar transfer olmayacağı kesinleşmiş oldu Dursun Özbek'in önümüzdeki salı transferler inecek diyip çıkmaz ayın son salı gününde transfer olması gibi..
Kesinlikle devre arası gitmez bence de. Hatta sene sonu kalma işine bile çok soğuk değildi ama giderek soğuyor gibi geliyorOsimhen sozunde duran birisidir oyle 2-3 mac kotu gitti diye takimi satacak bir karakteri yok lakin sundan da emin olabilirsiniz; sezon sonunda bunun tapusunu alabilecek bir yonetim yok. Isterse fiyati 30 milyon euro olsun yine alamazlar. O yuzden seneye bizimle olmayacagi garanti. Dua edelim de Icardi sag salim hazir olsun yeni sezon icin.
O zaman öyle söyle yalan yanlış haberler üzerinden gitme ki net anlaşılsın. İşler iyi gidiyorken de yap ki samimi olsun.Derdim yönetimle geçen seçimden beri gitmelerini istiyorum çünkü becereksizler Erden Timur'u yedikleri günden beri kendilerini istemiyorum...
Yatsınlar kalksınlar Okan hocaya şükretsinler sağ bek almadıkları sezon şampiyon yaptı.
Birde Gardi'ye şükretsinler her seferinde bir taraflarını kurtardı.
kim yiyecek djiku mu çağlar mı yedek olduğuna isyan edecek. umurlarında olmaz hatta memnun olurlar.Birbirini yerler bak gör izlem
Rashford imkansız ama müthiş olurdu gerçekten..bence sterling en uygun isim ve bence kesinlikle girişimde bulunduğumuzu düşünüyorum. Sadece hissiyat..Alınacak oyuncu ikisinden de iyi olmalı yedek bir isim olmamalı. Rashford'u alın gelin işte ayrılacak.
Başından beri en mantıklı olanı bu defalarca dedim maestroyu al sarayı Mertens yerine ön tarağa çek kaleye yakın oynat diye herkez karşı çıktı bu takımın el frenlerinden bietaneside Mertens ve kimse farkında değil bununAds'den Maestro
Eyüp'ten Kutucu
yapabilirseniz bir tane de orta saha, devam edelim bu seneyi kurtarır.
Guzel, bu paraya olmamasi cok iyi bizim icin.Milan, Galatasaray'ın Emerson Royal için yaptığı 13 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifinden memnun değil. İtalyan kulübü, 15 milyon euro istiyor. (Calciomercato)