Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan, Galatasaray'ın Emerson Royal için yaptığı 13 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifinden memnun değil. İtalyan kulübü, 15 milyon euro istiyor. (Calciomercato)

Osimhen sozunde duran birisidir oyle 2-3 mac kotu gitti diye takimi satacak bir karakteri yok lakin sundan da emin olabilirsiniz; sezon sonunda bunun tapusunu alabilecek bir yonetim yok. Isterse fiyati 30 milyon euro olsun yine alamazlar. O yuzden seneye bizimle olmayacagi garanti. Dua edelim de Icardi sag salim hazir olsun yeni sezon icin.
Kesinlikle devre arası gitmez bence de. Hatta sene sonu kalma işine bile çok soğuk değildi ama giderek soğuyor gibi geliyor

Emerson zorunlu opsiyonla alsalar sene sonu Emerson + Jakobs 25 m euro'ya denk gelecek kafadan -25 m euro ile başlıyor olacaz.

Derdim yönetimle geçen seçimden beri gitmelerini istiyorum çünkü becereksizler Erden Timur'u yedikleri günden beri kendilerini istemiyorum...

Yatsınlar kalksınlar Okan hocaya şükretsinler sağ bek almadıkları sezon şampiyon yaptı.

Birde Gardi'ye şükretsinler her seferinde bir taraflarını kurtardı.
O zaman öyle söyle yalan yanlış haberler üzerinden gitme ki net anlaşılsın. İşler iyi gidiyorken de yap ki samimi olsun.

Ads'den Maestro
Eyüp'ten Kutucu

yapabilirseniz bir tane de orta saha, devam edelim bu seneyi kurtarır.
Başından beri en mantıklı olanı bu defalarca dedim maestroyu al sarayı Mertens yerine ön tarağa çek kaleye yakın oynat diye herkez karşı çıktı bu takımın el frenlerinden bietaneside Mertens ve kimse farkında değil bunun

Gs klubunun parasini itibarini kullanip artistlik yapan kahvehane ahlatçisi seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt