Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antin kuntin topcularin ismi geciyor yine, hey yavrum hey

Gardi de parasına bakar. Bu tarz işleri Galatasaraya gönül vermiş profesyonel kişiler yönetmeli. Çalım malimmis umrunda olmaz gardinin vs. Gider baska takımla çalışır senle calismazsa. Planlamayı o yüzden iyi yurutemiyoruz çünkü bizimkiler beceriksiz. Diğer adamda parasinda biri. Gs menfaatlerini düşünen adam sayisi 0

Reis biz bu hikayeleri yıllardır görüyoruz bir tarafın çalım attığı topcunun tutma ihtimali %5 falan geçmişe bakarsak.. Önümüzde zaman var adı gecenlerin hiçbiri ardından ah vah edilecek topçu değil..
Bence transferler gelecek her türlü o yüzden rahatım umarım bekledigimize değecek transferler olur..
Transfere ihtiyacımız yok manasında demiyorum kesinlikle ama bizim mevcut kadromuz şu haliyle bile herkesten üstün top oynuyor futbolun cilvesi 2 tane saçma sapan beraberlik aldık diye karalar bağlamaya gerek yok.. İlla bir yerde takilacakti bu takım.. Hocanın artık maç tutmayı öğrenmesi lazım bence bu transferden daha mühim bir konu
7 milyona nelsson gibi bir herif bumuştuk. 4 milyona marcao, sonra araya serpilen lutyindama var 8 milyona.

Akıllı bir kulüp yükselmeye çalışan yıpratıcı oyuncuları gider gözü kapalı alır.
Taraftarın vuaw çalım işlerine de bakmamak lazım.

İlk çıktığından beri skiniar isminin olmaması gerektiğini söylüyorum. Bizim taraftar geçmişe gidiyor çok 3 sene önce uv şöyleydi böyleydi diye bir kıvılcım başlıyor sonra başkaları da devam ediyor.
Bel kemiğini kırmış adam için ahlayıp vahlamaya gerek yok. 2 sene önce Muslera da müthiş kaleciydi ancak şu dakika kaleye gelen her topu izlemekle meşgul.

Yönetime plansız programsız olduğu için kin kusuyorum. Çünkü her işimiz boka sarınca gardi toparlar isim olsun diye devam ettikçe birikiyor. Bu adama parlayan oyuncular için gitmemiz gerekiyor.

Lemina neden düşünülmez anlamıyorum. Adam ihtiyaç halinde stoperde oynar
sevgili gokhan , kendisi takimiyla idmana cikiyor . ancak surasi hoca dolayli net aciklanmis bir durum ;
transfer donemi bitene kadar hoca kendisini kadroda dusunmedigini ,
transfer donemi sona erdiginde, sayet oyuncu bir yere gitmediyse, yapacak bir sey yok benim oyuncumdur diyecegim . gibi gibi ilginc bir aciklamasi mevcut .

bu bakis dan sunu anliyorum . lemina takim ariyor ve veya bizi bekliyor . sartlar vs .
diger turlu , oyuncu zaten ozrunu dilemis. hoca da ok demis ancak tek sartla. o da ustte verdigim anektod.
onlarda portekiiz liginden bir oyuncuyu son anda elden kacirmanin sokunu yasiyorlar. oyuncu son manevra ile benfica'yi secti . belki bu da lemina cikisini surec olarak bi tik ertelemis olabiilir .

daha once de nacizane dusuncemi belirtmistim. saglam lemina ( yakin donem bazli baktigimda gecen sezonki lemina). bize ilac olur burasi net . en azindan bu sezon cifte kulvari kaldirmamiza katkisi yadsinamaz olur diye dusunuyorum . maas vs den bagimsizdir bu yorumum .

cok onceden vurgulamistim sezon sara ve lucas ile gitmez . ki , tezat olan durum , ikisinin de rotasyonlari hem yetersiz, hem benzer profiiller degiller . bir yerde patlak verecektik, sara olmadiginda catlak bariz genel kitle dolayli goruldu , teknik ekip tarafindan bu durum yok sayilmaya devam ederse, sezona yazik olur .
problemlii diger bolgeler de cabasi
( sag bek, sol stoper abdulkerim'in mevcut durumu , devamli oynatilan dinlendirilmeyen mertens yas ve fiizik yorgunluk dolayii sezonu cikaramamasi durumu , baris'in gecen sezon lig ve euro derken halen dinlendirilmeden oynatilmasi, sakatlikda yasamisti uzeriine yine yorgunluk gelince ,oyuncu dan tam verim almak zorlasir , halkaya yunus da eklendi, son maclarda en yorgun gordugum 3 isimden biri kendisi,digeri de mertens,baris,,ki , mac basliginda da bu durumlarin sezonu etkileyecegini de ekledim ) .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Birazda biz şov yapalım Danso Kuduro olsun.
Fb başladı bu Danso manso gelenler belli. Danso işi imkansız iş Lens bir de yeni sattı bir stoper City'e ancak istediği parayı verirsen satar sana o parayı da verme şansımız yok verilmemeli de. Dier, Disasi daha olası isimler hatta Dier en olası olanı ama son durumu nasıl hiç bilmiyorum. Kendisi hakkında tek bildiğim hava toplarında iyi, ayağı iyi ama yumuşak ve yavaş bir stoper olmasıydı normalde.

7 milyona nelsson gibi bir herif bumuştuk. 4 milyona marcao, sonra araya serpilen lutyindama var 8 milyona.

Akıllı bir kulüp yükselmeye çalışan yıpratıcı oyuncuları gider gözü kapalı alır.
Taraftarın vuaw çalım işlerine de bakmamak lazım.

İlk çıktığından beri skiniar isminin olmaması gerektiğini söylüyorum. Bizim taraftar geçmişe gidiyor çok 3 sene önce uv şöyleydi böyleydi diye bir kıvılcım başlıyor sonra başkaları da devam ediyor.
Bel kemiğini kırmış adam için ahlayıp vahlamaya gerek yok. 2 sene önce Muslera da müthiş kaleciydi ancak şu dakika kaleye gelen her topu izlemekle meşgul.

Yönetime plansız programsız olduğu için kin kusuyorum. Çünkü her işimiz boka sarınca gardi toparlar isim olsun diye devam ettikçe birikiyor. Bu adama parlayan oyuncular için gitmemiz gerekiyor.

Yönetimin iş bilmezligi hususu tartismaya kapalı bir konu zaten ama bu ülke içinde de en iyisi bunlar maalesef öyle boktan bir seviyedeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt