Lemina neden düşünülmez anlamıyorum. Adam ihtiyaç halinde stoperde oynar
sevgili gokhan , kendisi takimiyla idmana cikiyor . ancak surasi hoca dolayli net aciklanmis bir durum ;
transfer donemi bitene kadar hoca kendisini kadroda dusunmedigini ,
transfer donemi sona erdiginde, sayet oyuncu bir yere gitmediyse, yapacak bir sey yok benim oyuncumdur diyecegim . gibi gibi ilginc bir aciklamasi mevcut .
bu bakis dan sunu anliyorum . lemina takim ariyor ve veya bizi bekliyor . sartlar vs .
diger turlu , oyuncu zaten ozrunu dilemis. hoca da ok demis ancak tek sartla. o da ustte verdigim anektod.
onlarda portekiiz liginden bir oyuncuyu son anda elden kacirmanin sokunu yasiyorlar. oyuncu son manevra ile benfica'yi secti . belki bu da lemina cikisini surec olarak bi tik ertelemis olabiilir .
daha once de nacizane dusuncemi belirtmistim. saglam lemina ( yakin donem bazli baktigimda gecen sezonki lemina). bize ilac olur burasi net . en azindan bu sezon cifte kulvari kaldirmamiza katkisi yadsinamaz olur diye dusunuyorum . maas vs den bagimsizdir bu yorumum .
cok onceden vurgulamistim sezon sara ve lucas ile gitmez . ki , tezat olan durum , ikisinin de rotasyonlari hem yetersiz, hem benzer profiiller degiller . bir yerde patlak verecektik, sara olmadiginda catlak bariz genel kitle dolayli goruldu , teknik ekip tarafindan bu durum yok sayilmaya devam ederse, sezona yazik olur .
problemlii diger bolgeler de cabasi
( sag bek, sol stoper abdulkerim'in mevcut durumu , devamli oynatilan dinlendirilmeyen mertens yas ve fiizik yorgunluk dolayii sezonu cikaramamasi durumu , baris'in gecen sezon lig ve euro derken halen dinlendirilmeden oynatilmasi, sakatlikda yasamisti uzeriine yine yorgunluk gelince ,oyuncu dan tam verim almak zorlasir , halkaya yunus da eklendi, son maclarda en yorgun gordugum 3 isimden biri kendisi,digeri de mertens,baris,,ki , mac basliginda da bu durumlarin sezonu etkileyecegini de ekledim ) .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .