Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta önce 8 puan gerideki Fener'in tek şansı bizim erkenden hatalar yapmamız ve onların transferlerle taraftarı en azından bir süre daha desteklemeye ikna etmesiydi. Onlar bu plan doğrultusunda kendilerince gerekeni yapıyorlar.

Biz de onların ekmeğine yağ sürmelik hareketler içindeyiz. Önce ligde kolay bir maçta puan kaybediyorsun, ucundan umutlandırıyorsun, üstüne Avrupa'da şöyle bir maç oynuyorsun ve efsane kalecini ıslıklıyorsun, bir yandan hiçbir transferi medyada saklayamayıp aylarca bitiremiyorsun, onlar da bunu fırsat bilip araya giriyor tabi...

Adamların biraz kötü oynansa, bir kötü gol yense patlamaya hazır tribünleri şu an tam tersine takımı itecek moda geçti. Yani eğer biz Hatay'ı yenmiş olsak, Kiev'i de temizinden üçleyip göndermiş olsak, çok değil bir tane de Kaan yerine stoper/sağ bek çekmiş olsak Göztepe maçında bir gol yediklerinde tribün istifa deyip takımı ıslıklayacaktı. Şimdi ıslıklamak yerine maçı çevirmek için rakibin ve hakemin üstüne çökecekler. Bizde de aksine Konya maçında tribünler patlamaya hazır bomba olacak. Hele Muslera oynayıp hatalı gol yerse falan... Tamamen bizde olan psikolojik üstünlüğü kısmen verdik.

Adamlar pamuk ipliğine bağlıydı, yaşam suyu olduk 1 haftada...
Bütün özet budur. Mükemmel. Durduk yere herifleri havaya soktuk. Bu muslera olayı bütün oyuncuları etkiler demedi demeyin.

14750.jpg

Yav bir kerende şu transferleri vaktinde yapin. Her sene aynisi, bu kadar da olmaz ki... Son günlerde hatta son saatler de panik transferleri yapip, elde olan parayi da car cur edecekler bu gidişle.

Kutucu yarim sezonluk adam. Bu adami insanlar insallah kurtarici olarak falan gormuyorlardir. Almasinlar demiyorum ama insanlardaki beklenti cok yuksek.
Ben as olarak düşünmüyorum zaten şu anda. Kulübeden sokacak adam yok takımda. Mertens'i 90 dk kullanıyoruz. Barış Yunus hiç dinlenemiyor

Yazın oğuzun bonservisi 6 milyondu,yerliydi,maaşı da max 1 milyondu

Adamı almadık

Gittik benzer kalitede üstelik yabancı olan sallaiyi 6milyon bonservis ve 2.5 milyon maaşla aldık

Olaya bakın ama daha bitmedi

Şimdi devre arası geldi oğuz gibi olmasın diye kutucuyu da 6 milyona alıyoruz

Birisi bana söyleyebilir mi sallaiyi niye aldık

Avrupa listesine de yazamadık,doğru düzgün süre de almadı

Çıldırıcam ya kimse bu şahısa hesap sormuyo

Okan buruk buraya geleceksin ve hesap vereceksin

Bedel ödeyeceksin

Bu kulübü sirke çevirmeyeceksin

Oğlunla fmyi gerçek hayatta gs üzerinden oynamaya kalkmayacaksın
Helal sana emmoglu 👏 clap yok normal like atıyom

Ağır sövecem yunus haberi çıkıyor sat gitsin barış haberi çıkıyor sat gitsin muslera ıslıklanıypr falan hayırdır yav maden mi var kardeşim devre arası bu adamları satıp ne yapmayı hedefliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt