Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yeni rütbeye özel avatarları güncelleyelim dedik
Selamun Aleykum arkadaşlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayınca mahmut neylesin padişah palamutKutucu yarim sezonluk adam. Bu adami insanlar insallah kurtarici olarak falan gormuyorlardir. Almasinlar demiyorum ama insanlardaki beklenti cok yuksek.
Bütün özet budur. Mükemmel. Durduk yere herifleri havaya soktuk. Bu muslera olayı bütün oyuncuları etkiler demedi demeyin.1 hafta önce 8 puan gerideki Fener'in tek şansı bizim erkenden hatalar yapmamız ve onların transferlerle taraftarı en azından bir süre daha desteklemeye ikna etmesiydi. Onlar bu plan doğrultusunda kendilerince gerekeni yapıyorlar.
Biz de onların ekmeğine yağ sürmelik hareketler içindeyiz. Önce ligde kolay bir maçta puan kaybediyorsun, ucundan umutlandırıyorsun, üstüne Avrupa'da şöyle bir maç oynuyorsun ve efsane kalecini ıslıklıyorsun, bir yandan hiçbir transferi medyada saklayamayıp aylarca bitiremiyorsun, onlar da bunu fırsat bilip araya giriyor tabi...
Adamların biraz kötü oynansa, bir kötü gol yense patlamaya hazır tribünleri şu an tam tersine takımı itecek moda geçti. Yani eğer biz Hatay'ı yenmiş olsak, Kiev'i de temizinden üçleyip göndermiş olsak, çok değil bir tane de Kaan yerine stoper/sağ bek çekmiş olsak Göztepe maçında bir gol yediklerinde tribün istifa deyip takımı ıslıklayacaktı. Şimdi ıslıklamak yerine maçı çevirmek için rakibin ve hakemin üstüne çökecekler. Bizde de aksine Konya maçında tribünler patlamaya hazır bomba olacak. Hele Muslera oynayıp hatalı gol yerse falan... Tamamen bizde olan psikolojik üstünlüğü kısmen verdik.
Adamlar pamuk ipliğine bağlıydı, yaşam suyu olduk 1 haftada...
Ben as olarak düşünmüyorum zaten şu anda. Kulübeden sokacak adam yok takımda. Mertens'i 90 dk kullanıyoruz. Barış Yunus hiç dinlenemiyorKutucu yarim sezonluk adam. Bu adami insanlar insallah kurtarici olarak falan gormuyorlardir. Almasinlar demiyorum ama insanlardaki beklenti cok yuksek.
Siz askersinizBize niye yeni rütbe yok @modlar
Maliyeti uygun olacaksa bence de mantikli. Ama kuslar 10 milyon euro falan verecekse hemen alsinlar.Ben as olarak düşünmüyorum zaten şu anda. Kulübeden sokacak adam yok takımda. Mertens'i 90 dk kullanıyoruz. Barış Yunus hiç dinlenemiyor
KatilmiyorumYaşlı bir takımız biraz da bunu konuşalım
Selamlar üstad nerde geçti isimleri kimin haberiydi
Helal sana emmogluYazın oğuzun bonservisi 6 milyondu,yerliydi,maaşı da max 1 milyondu
Adamı almadık
Gittik benzer kalitede üstelik yabancı olan sallaiyi 6milyon bonservis ve 2.5 milyon maaşla aldık
Olaya bakın ama daha bitmedi
Şimdi devre arası geldi oğuz gibi olmasın diye kutucuyu da 6 milyona alıyoruz
Birisi bana söyleyebilir mi sallaiyi niye aldık
Avrupa listesine de yazamadık,doğru düzgün süre de almadı
Çıldırıcam ya kimse bu şahısa hesap sormuyo
Okan buruk buraya geleceksin ve hesap vereceksin
Bedel ödeyeceksin
Bu kulübü sirke çevirmeyeceksin
Oğlunla fmyi gerçek hayatta gs üzerinden oynamaya kalkmayacaksın
bizim sozluk de -gs scout ekibi- basligina tikladigimda son mesaj dolayli asagidaki link ;
saygi ve selamlar .
Bütün özet budur. Mükemmel. Durduk yere herifleri havaya soktuk. Bu muslera olayı bütün oyuncuları etkiler demedi demeyin.
29.3Katilmiyorum
Biz yaşlıysak fb huzureviYaşlı bir takımız biraz da bunu konuşalım