Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espiri değil harbiden var gibi..
huseyin yucel boşta.Mevcut başkan ve yönetim kurulumuz Galatasaray markasına zayıf kalıyorlar. Çok daha iyi bir başkan ve yönetim kurulu gerekiyor.
Hocam mesele oyun sistemi. Kimi koyarsak koyalım Muslera 10 yiyecekse, yerine gelen 8 yiyecek. Kaptanın takıma kusmesi daha feci sonuçlara sebep olabilir.ne yapalım reis 100 tane daha gol yemeye devam mı edelim musleraya saygısızlık olacak diye
sıkıntı orda işte zaten kaptan takıma küsmemeli.Hocam mesele oyun sistemi. Kimi koyarsak koyalım Muslera 10 yiyecekse, yerine gelen 8 yiyecek. Kaptanın takıma kusmesi daha feci sonuçlara sebep olabilir.
Biz buradayız reisForumdaşlar kabul edelim ali koçun fenerinden hicbir farki yok.Stadda taraftar satin alinmiş.Sosyal medyada parayla hesaplari alinmiş.Klubu siyasete peşkeş çekme.Daha ne olacak.
Renkdaş espiri ise komik değil. Sen herhalde başkan ve yönetim kurulunu beğeniyorsun ki böyle cevap yazdınhuseyin yucel boşta.
Bu yorumdan sonra serhat akın gibi vuruladabilirimBiz buradayız reis
Bizi kimse satın alamaz
bu karakullukcunun dedikleri doğru mu rapor olayı falan