Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'ya bak trip atması gereken biziz adam gelmiş bize trip atıyor ben mi yedim kardeşim 10 maçın 8'inde ilk toplar gol oldu.

Gökhan Dinç: "Galatasaraylı yöneticiler ve oyuncular, Muslera'yı ikna etmeye çalışıyor."

??
üstat düşünsene yılda 2m maaş alıyorsun. gram performans vermiyorsun. trip atiyorsun atarlanıyorsun ama hala peşinde koşuyorlar
futbolcular bu hayatta cenneti yaşıyorlar. iki ıslık yedi diye de edebiyat yapıyor taraftar. fıkra gibi

3 sene üst üste sampiyonluga ve 5.yildiza yürürken yerli futbolcular icin cekim merkezi olmamiz gerekirken bize niye kimse gelmek istemiyor?

bunu bir oturup düsünmek lazim. bu beceriksizler bariz bir sekilde transfer yapmasini bilmiyor veya transfer yapmamak icin görüsme yapiyor (!).

Böyle bir sacmalik olamaz

Galatasaray herhangi bir yerli topcu’yu istiyorsa ve bu oyuncu büyük takimlarda oynamiyorsa yüksek maas talep etme hakki yoktur

Kosa kosa gelmesi lazim maas bile konusulmamali

Adamin ayagina mükemmel bir firsat gelmis büyük takim da oynayacak ve belki ordan milli takima yükselecek ama hala yüksek maas beklentisi varsa zaten vaz gecilsin bu transferden
Barış ve kerem de ortada performansını yükselttiğinde kulüp sözlemeye zam yapıyor zaten direkt.

Görüşmeyi kapattık diyip kalkacaksın masadan.
Açıklamanı da yaparsın fener falan da giremez araya merak etmeyin. Kaos oluşturucu sidik yarışında olur onlar sadece.

Kapattık dediğinde peşine bile düşmezler

üstat düşünsene yılda 2m maaş alıyorsun. gram performans vermiyorsun. trip atiyorsun atarlanıyorsun ama hala peşinde koşuyorlar
futbolcular bu hayatta cenneti yaşıyorlar. iki ıslık yedi diye de edebiyat yapıyor taraftar. fıkra gibi
Senin yoneticiler surekli sende hata yok derse sende buna inanmaya baslarsin. Sorun bizde yani.

Hocanin yerinde olsam Konya macinda Gunay'i oynatirim.

Yarin Fener 2 milyon euro teklif eder bir bakmisik FB armasini opuyor. Acaba olur mu?
O olsun diye bu haberler çıkıyor zaten.

Oyuncuya tepki gösterilecek orada burada.

Okutacak Acun sonra onları 2 verecek bir de yalı verirler oh.

Böyle böyle kadronun içine ettiler 3 transfer dönemidir.

Bonservisi sorun degil, yarin satarsin geri alabilirsin bu parayi ayni zamanda transfer ucretleri taksitlere bolunuyor. Ama maasi yuksek olursa problem; hem bidaki satista oyuncuyu satmakta zorlaniyorsun, tutmayinca parami verin yoksa gitmiyorum diyorlar, ya da diger oyunculara kotu ornek oluyor yani buna 1.5 versen simdi Yunus cikip bende 2.5 istiyorum diyebilir. Yerli oyunculara boyle maas verilmesine karsiyim sonra dogru duzgun performans da vermiyorlar belirli zaman sonra.

Yunus'un çıkıp 2,5m istemesi için Kutucu'ya 1,5m ödemene gerek yok ki... Adam Sallai'ye, Batshuayi'ye, Jakobs'a falan verilenleri görmüyor mu? Yani hatta asıl yüksek rakam alan yıldızları da sayabiliriz. Bu adam 5-7-8-10 alıyorsa ben de 2,5m alabilirim, en azından pazarlığı oradan açarım der menajer...

Kutucu'nun 1,5m falan isteme sebebi de o zaten. Sallai 2,5m alıyorsa benim de ederim 1,5m vardır diyor eleman. Açıkçası bizim maaşları (aklımda kaldığı kadarıyla) düşününce haksız da göremiyorum.

Melo boştaydı alsınlar kaleye koysunlar en azından Elazığ maçında iyiydi 4 ay idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt