Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.299
- 939
- 608
Galatasaraylıyım diyen topçuya bak önce para demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 bonservis yıllık 2 verirlerse neden olmasın? Bu işte her zaman parayı veren düdüğü çalmıştır. Oyuncu ciddi karakter koymazsa. Ahmed'te o karakterde bir oyuncu değil. Kolay değil Arda, Terim, Metin Oktay karakterli topçu olmak bir de bu devirde hiç kolay değil.Yarin Fener 2 milyon euro teklif eder bir bakmisik FB armasini opuyor. Acaba olur mu?
4 günde bitiriyorum 2 kasayı zaten2 kasa bira
telefon müziğini mohikan yapacaksın?
neyi varbu profilin hali nedir arkadaş
İyi oyuncu mu?Gökhan Dinç: "Galatasaraylı yöneticiler ve oyuncular, Muslera'yı ikna etmeye çalışıyor."
??
Yabanci ve yerli oyunculari her daim ayri tutmak lazim, hele ki yabanci kurali oldugu bir ulkede ve ulkenin ana para birimi TL ise. EURO ulkesi olsaydik dediklerinin tamamina katilirdim ama degiliz. Turk oyunculari ayriyetten genelde profesyonellik anlaminda geri kaliyorlar, tabi TR'de yetismis oyunculari kast ediyorum yoksa Ahmet ozelinde degil, o zaten Almanya'dan gelme.Yunus'un çıkıp 2,5m istemesi için Kutucu'ya 1,5m ödemene gerek yok ki... Adam Sallai'ye, Batshuayi'ye, Jakobs'a falan verilenleri görmüyor mu? Yani hatta asıl yüksek rakam alan yıldızları da sayabiliriz. Bu adam 5-7-8-10 alıyorsa ben de 2,5m alabilirim, en azından pazarlığı oradan açarım der menajer...
Kutucu'nun 1,5m falan isteme sebebi de o zaten. Sallai 2,5m alıyorsa benim de ederim 1,5m vardır diyor eleman. Açıkçası bizim maaşları (aklımda kaldığı kadarıyla) düşününce haksız da göremiyorum.
Yillikmi olur2 milyon avroya febe arması öper misin?
İstemiyoruzGökhan Dinç: "Galatasaraylı yöneticiler ve oyuncular, Muslera'yı ikna etmeye çalışıyor."
??