Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin Fener 2 milyon euro teklif eder bir bakmisik FB armasini opuyor. Acaba olur mu?
8 bonservis yıllık 2 verirlerse neden olmasın? Bu işte her zaman parayı veren düdüğü çalmıştır. Oyuncu ciddi karakter koymazsa. Ahmed'te o karakterde bir oyuncu değil. Kolay değil Arda, Terim, Metin Oktay karakterli topçu olmak bir de bu devirde hiç kolay değil.

1737575515864.webp

Kutucu yattı, Beşiktaş alır.

ahmet kutucu bedava oynamalı muhtemelen talibi olmayan kazmanın tekidir.. sallayi gibi adam bile aldığı belli, yelert gibi birini bulamıyor muyuz?

Yunus'un çıkıp 2,5m istemesi için Kutucu'ya 1,5m ödemene gerek yok ki... Adam Sallai'ye, Batshuayi'ye, Jakobs'a falan verilenleri görmüyor mu? Yani hatta asıl yüksek rakam alan yıldızları da sayabiliriz. Bu adam 5-7-8-10 alıyorsa ben de 2,5m alabilirim, en azından pazarlığı oradan açarım der menajer...

Kutucu'nun 1,5m falan isteme sebebi de o zaten. Sallai 2,5m alıyorsa benim de ederim 1,5m vardır diyor eleman. Açıkçası bizim maaşları (aklımda kaldığı kadarıyla) düşününce haksız da göremiyorum.
Yabanci ve yerli oyunculari her daim ayri tutmak lazim, hele ki yabanci kurali oldugu bir ulkede ve ulkenin ana para birimi TL ise. EURO ulkesi olsaydik dediklerinin tamamina katilirdim ama degiliz. Turk oyunculari ayriyetten genelde profesyonellik anlaminda geri kaliyorlar, tabi TR'de yetismis oyunculari kast ediyorum yoksa Ahmet ozelinde degil, o zaten Almanya'dan gelme.

Gelmesin yav zaten oynamayacak 80 de filan girer anca. Yine boşa gidecek para. Defansta kağnı gibi kaan var abdulkerim var önce oraları bi düzeltin

Ahmed Kutucu tavanına ulaşmış ve Galatasaray'ı hakettiği tartışmalı sonraki satış ihtimali düşük bir oyuncu zaten 6 milyona geliyorsa gelmesin kaldı ki sen tarihin en başarılı Galatasaray'larından birine geliyorsun bu şans sana tanındı ise burada maaşı kulüp belirler, umarım bu iş bozulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt