Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.941
- 77.135
- 4.218
Ayakta kalabilen var mıTaraftarlarimiz nicin yatiyor![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayakta kalabilen var mıTaraftarlarimiz nicin yatiyor![]()

Çok az gol yedin biraz daha mı ye diyorlarGökhan Dinç: "Galatasaraylı yöneticiler ve oyuncular, Muslera'yı ikna etmeye çalışıyor."
??
Doğruluğu şüpheli tabi.
Gökenim elimizde boksör akan değil @Onur Bakır var idaretenBaşım çatlıyor @Hakan Kuzu yu getirin bana
Taraftar değil, ergen ve yönlendirmeye açık kitle… değeri olmayan, hiçbir işe yaramayıp sağa sola salya sümük çirkeflik kusan kitle.. kısaca Karakullukçu gibi şahsiyetlerin ağzına bakıp pozisyon alan kitle… elbette bu kitleyi takmayacak bir yönetimimiz de yok, dahası bu kitleden daha kötü bir yönetim başta olunca… sonucu yazmaya elim varmıyor.hep taraftar suçlu
Oturur gibi oluruz ama yıkılmayız lütfenAyakta kalabilen var mı![]()

Böyle bir sacmalik olamaz
Galatasaray herhangi bir yerli topcu’yu istiyorsa ve bu oyuncu büyük takimlarda oynamiyorsa yüksek maas talep etme hakki yoktur
Kosa kosa gelmesi lazim maas bile konusulmamali
Adamin ayagina mükemmel bir firsat gelmis büyük takim da oynayacak ve belki ordan milli takima yükselecek ama hala yüksek maas beklentisi varsa zaten vaz gecilsin bu transferden
1.5 da diretirse alınmasın hemfikirim. Ama bu bizim yöneticilerin çapsızlığından da olabilir. Ben şuan Galatasaray’a gitsem sırf bu beceriksizler var diye 2x isterim.Frankfurttan 1.5 alabilecekse defolup gidebilir.
Bu işlerin gram doğruluk payı varsa resmi siteden ahmeti almayacağını açıklamalı kulüp
Korkmasınlar.
Emerson harika taç kullandi
Haha ciddi miEmerson sakatlandi
E bunda suçlu yine bizim bu işbilmezler, eveleyip gevelersen böyle olur. Ne bekliyorlardı elalem salak bunlar mı akıllıBöyle yalanlarla fiyat manipülasyonu yapılıyor. Tüm Galatasaraylı sitelerde yönetimler aslı astarı olmayan Twitter paylaşımlarına yaptırım uygulamalı.
Bu şeytan menajerlerin derdi fiyat algısıyla hak ettiğinden fazla para kazanmaya çalışmak.