Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep taraftar suçlu
Taraftar değil, ergen ve yönlendirmeye açık kitle… değeri olmayan, hiçbir işe yaramayıp sağa sola salya sümük çirkeflik kusan kitle.. kısaca Karakullukçu gibi şahsiyetlerin ağzına bakıp pozisyon alan kitle… elbette bu kitleyi takmayacak bir yönetimimiz de yok, dahası bu kitleden daha kötü bir yönetim başta olunca… sonucu yazmaya elim varmıyor.

1737576104615.webp

Kutucu kimde bizle pazarlık ediyor. Eğer bizde oynamak istiyorsa bizim verdiğimize gelecek. Görende asgari ücret vereceğiz sanır.

Gider ilkaya 5 milyon maaş veririm şu dakika gizliden ikna etmeye çalışırım bak bakalım kara bulut kalıyor mu.

Böyle bir sacmalik olamaz

Galatasaray herhangi bir yerli topcu’yu istiyorsa ve bu oyuncu büyük takimlarda oynamiyorsa yüksek maas talep etme hakki yoktur

Kosa kosa gelmesi lazim maas bile konusulmamali

Adamin ayagina mükemmel bir firsat gelmis büyük takim da oynayacak ve belki ordan milli takima yükselecek ama hala yüksek maas beklentisi varsa zaten vaz gecilsin bu transferden

Siz profesyonel hayatı ne sanıyorsunuz, çoluk çocuk da değilsiniz herhalde yani... Hayatını futbola adamış, çocukluktan beri bunun için emek harcamış, her şey yolunda giderse topu topu 10 sene civarı futbol oynayıp nihayet hayatının devamındaki standardını direkt belirleyecek parayı kazanacak adamlar elbette gittiği takımın standartlarında bir maaş isteyecek, ona göre oturacak masaya... Tutup 5m istiyorum 10m istiyorum da demiyordur zaten hani hemen böyle istediğiniz gibi "hadi lan oradan defol git" tepkisi verilsin... Biraz yüksek istemiş olabilir, bir şekilde ikna etmek de senin yöneticilerinin görevi ama bunlar biraz da tüm maaş işlerini doğru planlayarak olur. Maaş işinde ölçülü gidersin, standartların belli olur, oyuncu bir rakam istediği zaman bak dersin bizim skalamız böyle böyle, senin statündeki adamlar bu rakamları kazanıyor, ufak bir iyileştirme yaparız teklifimizden işte biraz da ekstra performans bonusu veririz falan filan, adamın fazla pazarlık edecek elinde koz kalmaz... Ama sen sezon başında Sallai'ye 2,5m verdiysen (ki onu da altına ikna edememen yine daha önceki hatalardan kaynaklı) Kutucu'ya karşı da elin biraz zayıf kalır. Bir oyuncu sizin kafanızda belirlediğiniz üç kuruşu kabul etmedi diye hemen defolsun gitsin, sözde galatasaraylı bilmemne...

Frankfurttan 1.5 alabilecekse defolup gidebilir.
Bu işlerin gram doğruluk payı varsa resmi siteden ahmeti almayacağını açıklamalı kulüp
Korkmasınlar.
1.5 da diretirse alınmasın hemfikirim. Ama bu bizim yöneticilerin çapsızlığından da olabilir. Ben şuan Galatasaray’a gitsem sırf bu beceriksizler var diye 2x isterim.

Böyle yalanlarla fiyat manipülasyonu yapılıyor. Tüm Galatasaraylı sitelerde yönetimler aslı astarı olmayan Twitter paylaşımlarına yaptırım uygulamalı.

Bu şeytan menajerlerin derdi fiyat algısıyla hak ettiğinden fazla para kazanmaya çalışmak.
E bunda suçlu yine bizim bu işbilmezler, eveleyip gevelersen böyle olur. Ne bekliyorlardı elalem salak bunlar mı akıllı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt