- 6 Eylül 2014
- 93.803
- 64.582
- 4.608
Batista kimTrabzon, Batista'yi Rennes'e satmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batista kimTrabzon, Batista'yi Rennes'e satmis.
Şuan sinirden duygusal olarak öyle diyoruz.1.5 da diretirse alınmasın hemfikirim. Ama bu bizim yöneticilerin çapsızlığından da olabilir. Ben şuan Galatasaray’a gitsem sırf bu beceriksizler var diye 2x isterim.
Allah korudu
MendyBatista kim
oda sakatlanacakkeşke mika sakatlansaydı
Bak şimdi alabilirler, tabi eğer aşil falan koptuysaSakatlanmayan adam bile ismi bizle çıkınca sakatlandı ulan İsotçu ve Simitçi adamın kariyerini bitirdiniz.
2 milyon Euro ya febe formasini ağzimda gevelerim admirimYarin Fener 2 milyon euro teklif eder bir bakmisik FB armasini opuyor. Acaba olur mu?
Sosyal medya baskısı var evet fakat şu ara transfer dönemimde taraftarın zerre suçu yok hatta ergen sosyal medya taraftarının bile. Öyle yangın falan da olmadı şu ana dek.Taraftar değil, ergen ve yönlendirmeye açık kitle… değeri olmayan, hiçbir işe yaramayıp sağa sola salya sümük çirkeflik kusan kitle.. kısaca Karakullukçu gibi şahsiyetlerin ağzına bakıp pozisyon alan kitle… elbette bu kitleyi takmayacak bir yönetimimiz de yok, dahası bu kitleden daha kötü bir yönetim başta olunca… sonucu yazmaya elim varmıyor.
Oyuncu değiştirecek Milan aşil gitmiş olabilir
Bizimkilerin dokunduğu dal kuruyor. Doğdukları gün de de güneş tutulmuştur muhtemelen.Emerson Royal 3. dakikada sakatlandı.![]()
Bu aralar mi. Senin ciğerini biliriz bizEkli dosyayı görüntüle 276001
Bu aralar aşırı ugursuzum öyle böyle değil. Musluk damlatiyordu vanayı kapatayım dedim ne olur ne olmaz diye sonra üşendim kapatmadim. Geçen devre arasında lavoboya girdim boru patlamış heryer su.
Maç oynanirken forumda offline olduğumda sıkıntısız oynuyoruz ne zaman online olsam gol falan yiyoruz. Günlük hayattan on tane daha örnek sayarım da usendim