Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 da diretirse alınmasın hemfikirim. Ama bu bizim yöneticilerin çapsızlığından da olabilir. Ben şuan Galatasaray’a gitsem sırf bu beceriksizler var diye 2x isterim.
Şuan sinirden duygusal olarak öyle diyoruz.

Taraftarın icardiye gösterdiği sevginin, performans veren herhangi bir oyuncuya direkt zam yapıldığının farkında olmayan adamda da sorun vardır.

Şu dakika Ahmet yerinde olsam 1 milyonsa 1 milyon bu adamlar 6 milyon da bonservis verdiğini düşünmeli.
Sen bir barış bir kerem bir parlayan yunus performansı vermen gerekir.

Parayı futbolundan öteye koyan admdan da olmaz. 3 katı maaş almış olacaksın. 1 sene sonra performansını iyileştirsen daha iyi takımlara daha iyi paraya da gidersin.

Hedefi olmayan adam para diye diretir, öyle adamlara ihtiyacımız yok.

transfer.gif

Emerson beğenip beğenmemek olay değil takımın sağ beki Kaan daha kötü olma ihtimali yok şimdi yönetim Emerson istiyorduk sakatlandı artık yaz dönemine kadar idare edecez diyebilirler.

Taraftar değil, ergen ve yönlendirmeye açık kitle… değeri olmayan, hiçbir işe yaramayıp sağa sola salya sümük çirkeflik kusan kitle.. kısaca Karakullukçu gibi şahsiyetlerin ağzına bakıp pozisyon alan kitle… elbette bu kitleyi takmayacak bir yönetimimiz de yok, dahası bu kitleden daha kötü bir yönetim başta olunca… sonucu yazmaya elim varmıyor.
Sosyal medya baskısı var evet fakat şu ara transfer dönemimde taraftarın zerre suçu yok hatta ergen sosyal medya taraftarının bile. Öyle yangın falan da olmadı şu ana dek.

Kimse bu yönetimden Eren Elmalı veya Ahmed Kutucu beklemedi. İsimleri kendileri çıkarttı, taraftar olursa iyi olur rotasyon için dedi fakat gelinen noktada bu transferleri halledebilecek yeterlilik bile yok yöneticilerimizde. Yazın ne yaşadıysak aynı şeyleri yaşamaya devam ediyoruz.

1 aydır Mika ve Skiniar isimlerini sürekli gündeme getirdiler, 25 milyonlar havada uçuyordu. Gelinen noktada 24 saatte bitecek denilen Kutucu da bile sorun çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 276001

Bu aralar aşırı ugursuzum öyle böyle değil. Musluk damlatiyordu vanayı kapatayım dedim ne olur ne olmaz diye sonra üşendim kapatmadim. Geçen devre arasında lavoboya girdim boru patlamış heryer su.

Maç oynanirken forumda offline olduğumda sıkıntısız oynuyoruz ne zaman online olsam gol falan yiyoruz. Günlük hayattan on tane daha örnek sayarım da usendim
Bu aralar mi. Senin ciğerini biliriz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt