- 19 Mart 2014
- 29.530
- 30.953
- 2.718
Allah bile almayın bu malı diye uyarı gönderiyor resmen.Olun kim beddua etti takıma ya da cenabet kim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah bile almayın bu malı diye uyarı gönderiyor resmen.Olun kim beddua etti takıma ya da cenabet kim ya
Nelsson 200 maç oynayarak geldi bu kulübe, 1 milyon maaşa oynuyordu.
Transfer yaparlarBu aveller bunu defanstta oynatiyordu. Satıp dombili ozanla mi devam edecekler
A planı olmayan takımın B planı nasıl olsun.Bakalım B planları var mıymış yarın göreceğiz.
Düşünsenize, aslında biz bu oyuncuyu almışız ve bu maça çıkmasına izin vermişiz.
Ya orası ayrı konu ama 4 gündür 70 şut atıp saçma sapan goller yiyip maç kaybet sinir krizlik maçlar ikisi de.Allah bile almayın bu malı diye uyarı gönderiyor resmen.
beni gorsele dahil ederek lanetini niye bulaştırıyorsun dostumEkli dosyayı görüntüle 276001
Bu aralar aşırı ugursuzum öyle böyle değil. Musluk damlatiyordu vanayı kapatayım dedim ne olur ne olmaz diye sonra üşendim kapatmadim. Geçen devre arasında lavoboya girdim boru patlamış heryer su.
Maç oynanirken forumda offline olduğumda sıkıntısız oynuyoruz ne zaman online olsam gol falan yiyoruz. Günlük hayattan on tane daha örnek sayarım da usendim
Vallahi aynısını dicektim Aurier gibi alırlar bunu da besler bunlaradam sakatlandıysa eywah derim şimdi kesin alırlar sezon sonuna kadar iyileşip de oynamasını bekleriz