Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam sakatlandıysa eywah derim şimdi kesin alırlar sezon sonuna kadar iyileşip de oynamasını bekleriz

5 milyon maaş kulübü de 15 milyon bons istiyordu. GG şimdi

Nelsson 200 maç oynayarak geldi bu kulübe, 1 milyon maaşa oynuyordu.

O zaman kadronda 3-5-8-10m alan bir sürü adam yoktu. İlk 11 oynayan yabancı stoperin de çok farklı bir maaş almıyordu mesela. Üstüne 3-4 senede hem TR'de hem Avrupa genelinde futbol enflasyonu oldu, özellikle TR'de büyük takımların ödediği maaşlar arttı. Standartlar değişti.

Gökhan Sazdaginin Emersondan iyi olduğu gerçeği ve Emersonun sakatlanması ilahi bir mesaj olmali

Gitsinler freiburg'dan sildillian'a çöksünler kulübü 10'a bırakıyormuş kiralık zorunlu opsiyonla alırsın yaza.

Allah bile almayın bu malı diye uyarı gönderiyor resmen.
Ya orası ayrı konu ama 4 gündür 70 şut atıp saçma sapan goller yiyip maç kaybet sinir krizlik maçlar ikisi de.

Üzerine de 1.5 aydır ismi çıkan (ben en başından beri Fb’ye gideceğini düşünüyordum o ayrı) Skriniar 3 saate fb de haberi gör
.
Üzerine başkanı teknik heyeti ve oyuncusu Gs’li transferi bitireme ve yarın görüşülecek denen adam 3. Dakika sezonu kapatsın

Ekli dosyayı görüntüle 276001

Bu aralar aşırı ugursuzum öyle böyle değil. Musluk damlatiyordu vanayı kapatayım dedim ne olur ne olmaz diye sonra üşendim kapatmadim. Geçen devre arasında lavoboya girdim boru patlamış heryer su.

Maç oynanirken forumda offline olduğumda sıkıntısız oynuyoruz ne zaman online olsam gol falan yiyoruz. Günlük hayattan on tane daha örnek sayarım da usendim
beni gorsele dahil ederek lanetini niye bulaştırıyorsun dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt