Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson mandela ihtiyacımız olan adam

Torreirayı köyüne dehleyip keita-lemina-gouri-oulai rotasyonu kuralım

yaw b.mouth ilgisi var sonuçta muht doğrudur da bi tek bu yazmamış ki
İlgisi vardır o ayrı ama anlaştı vb. tarzı haberinin doğruluğunu pek sanmıyprum. Hatta B. Mouth küme düşme hattıyla aradaki fark 12 puan. Onlarla ilgili Frattesi ve Givanni Fabian'la ilgilendiklerine dair haberler de var. Onlar için ilk tercih Toth olmayabilir gibi düşünüyorum ben.

Gelen yoksa ederinden fazla verip Mandela'yi almak lazım. Hiç olmazsa maaşı biraz daha düşük olur.

Kavukcu caktirmadan ingiltereye gidiyormus

Italyada borulari gördü kacti

simarik tuketim delisi taraftar istiyor diye 32 yasindaki sakat oyuncuya 30m bonservis mi verecektik

15m bile cok

Bu Toth denilen çocuğu yazın almak istesen çok rahat, hem de muhtemelen yarı fiyatına alırdın. Bizim futbol dahisi okan ise hepi topu 4 tane orta saha ile -biri 35 yaşında, diğeri kronik sakat, öbürü ise 3 maç üst üste iyi performans veremeyen birisi- bilmem kaç kontenjanı boş bırakarak sezona girdi.
Yahu devre arasında hangi takım sana kaliteli oyuncusunu verir? Verecekse de 3 katı fiyat çeker tabii. Ne oyuncu ikna edebiliyorlar, ne kulüpleri ikna edebiliyorlar. Cepte 100 kağıt parayla gitmişler İtalya'ya kapı kapı dolaşıyorlar acaba bir şey düşer mi diye. Bunları gören kulüpler de aha yağlı kapı geldi diyip 1 liralık oyuncuya 4 lira fiyat çekiyor. Nerden tutarsan tut elde kalıyor.
Yine gidip Singo gibi birine 30 bonservis 5 maaş sıkacaklar (onu bile beceremeyebilirler gerçi), sonra da bir de kamera önünde şov yapacaklar. Neyse bakalım kim olacak o şanslı kulüp ve oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt